Opleidingen of training Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) Den Haag

Zoek je een opleiding Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) in Den Haag? Wij hebben op dit moment 2 opleidingen, trainingen en cursussen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) Den Haag

Zou je graag Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) willen worden? Of ben je al Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 2 beste opleidingen voor een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) in Den Haag:

BOA Buitengewoon Opsporingsambtenaar Basisbekwaamheid - Dag

BOA Buitengewoon Opsporingsambtenaar Basisbekwaamheid - Dag | regio Den Haag

Je wilt de kennis en vaardigheden verwerven (MBO-niveau) die nodig zijn om het landelijk examen BOA succesvol af te leggen voor je toekomstige aanstelling als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) binnen de domeinen Openbare Ruimte, Milieu & Welzijn of Werk, Inkomen en …

 • Onderwerp opleiding Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)
 • Lesmethode Klassikaal
 • Prijs € 1.666,50
 • Duur 4 dagen
Beoordeling
Permanente Her- en Bijscholing BOA, Dienstverlening & Calamiteit

Permanente Her- en Bijscholing BOA, Dienstverlening & Calamiteit | regio Den Haag

De module Dienstverlening & Calamiteiten wordt georganiseerd in het kader van de Permanente her- en bijscholing voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaar,voorheen PHB 4.  Inhoud Optreden bij calamiteiten Het inschakelen van en samenwerken met hulpdiensten  Het creëren van een veilige situatie. Deze …

 • Onderwerp opleiding Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)
 • Lesmethode Klassikaal
 • Prijs € 872,69
 • Duur 3 uren
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Assertiviteit
Assertiviteit
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Online Cursussen & Trainingen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA). Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) E-Learning

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) E-Learning

Werken als BOA? Kies deBOA opleiding (Buitengewoon Opsporingsambtenaar)Een buitengewoon opsporingsambtenaar is officieel erkend en heeft officiële opsporingsbevoegdheid. Je hoeft daarbij niet in dienst te zijn van politie of Koninklijke Marechaussee. Je bent bijvoorbeeld jachtopziener, parkeercontroleur of sociaal-rechercheur. Interessant? Volg dan …

 • Onderwerp opleiding Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)
 • Lesmethode E-Learning
 • Prijs € 218,95
 • Duur 6 maanden

Hoe word je een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)? 

Om Buitengewoon Opsporingsambtenaar te worden is geen specifieke vooropleiding nodig. Je volgt in het algemeen een cursus om BOA te worden. Na de cursus moet je een examen afleggen en halen om als BOA aan de slag te mogen. Veel BOA's hebben eerst een politieopleiding gevolgd voordat ze zich specialiseren tot BOA. Om BOA te worden word je via de wet opsporingsbevoegdheid verleend en moet er soms worden voldaan aan een bekwaamheids- en betrouwbaarheidseis.

Je kunt alleen Buitengewoon Opsporingsambtenaar worden als dit noodzakelijk is voor het uitoefenen van je functie. Bij de aanvraag van deze titel moet er een akte van aanstelling worden overlegd om aan te tonen dat je in dienst bent bij een overheidsinstelling. Je moet dus in dienst zijn van de overheid om de titel BOA te mogen voeren.

Tijdens een BOA opleiding of cursus worden regels en wetten die voor jouw beroep van belang zijn behandeld. Na de cursus kun je een examen afleggen om de juiste papieren te bemachtigen. Daarna kun je bijvoorbeeld Boswachter, Leerplichtambtenaar of Medewerker van de Arbeidsinspectie worden.


Filter