Treinmachinist: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Treinmachinist: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Treinmachinist. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Treinmachinist nodig heeft.Wat doet een Treinmachinist? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Treinmachinist?

Een Treinmachinist is de bestuurder van een trein. Vaak wordt de bestuurder van een trein ook Machinist genoemd. Je vindt ook machinisten in de machinekamers van schepen, op deze pagina gaat het specifiek over treinmachinisten. In België wordt dit beroep Treinbestuurder genoemd.

Bij de Nederlanse Spoorwegen rijden machinisten doorgaans op 3 type treinen. Op een sprinters, een stoptrein of een Intercity.

Past het beroep Treinmachinist bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Treinmachinist?

De treinmachinist is ervoor verantwoordelijk dat de trein veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Hierbij let de machinist vooral op de veiligheid van de passagiers en andere verkeersdeelnemers.

De treinmachinist is niet altijd de hoofdverantwoordelijke voor de veiligheid van de passagiers. Die verantwoordelijkheid ligt bij de chef van de trein, dat meestal de hoofdconducteur is. Degene met de hoogste senioriteit aan boord is de chef du train. Wanneer er geen conducteurs aan boord zijn is dit wel de treinmachinist.

Het besturen van een trein bestaat eigenlijk uit het bepalen van de snelheid, stoppen en vertrekken. Een trein kan maar één kant op en de richting en route wordt bepaald door de wissels. De machinist hoeft er niet voor te zorgen dat de wissels in de juiste richting liggen, dat doet de treindienstleider. Om de veiligheid en de goede doorstroom te garanderen is het belangrijk dat de machinist de seinen goed in de gaten houdt en de opdrachten van de treindienstleider juist opvolgt.

Een Treinmachinist zorgt ervoor dat de trein zoveel mogelijk op tijd en zo passagiervriendelijk mogelijk rijdt. De machinist roept om op welk station ze aankomen en informeert reizigers over eventuele vertraging en/of calamiteiten.

Een Treinmachinist is klantvriendelijk en staat soms reizigers ook op het perron te woord. Hij heeft een snel reactievermogen en kan zich langere tijd goed concentreren, zodat hij adequaat kan reageren op de verschillende seinen. Ook weet hij verdachte situaties goed in te schatten; hij kent de gevaren op het spoor en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen. De Treinmachinist is bekend met alle regelgeving rond (goederen)verkeer op het spoor. Hij heeft bovendien kennis van de belangrijke treinonderdelen en onderdelen van de infrastructuur.

De Treinmachinist rijdt verschillende diensten (ochtend, middag, avond) op een bepaald traject. 

Taken, verantwoordelijkheden en werkzaamhedenen Treinmachinist

 • het besturen van treinen
 • focussen op het welzijn van reizigers
 • gedurende lange tijd geconcentreerd blijven
 • gewicht van lading aanpassen aan de capaciteit van vrachtvoertuigen
 • hoog niveau van veiligheidsbewustzijn hebben
 • treindienstregelingen controleren
 • treinmotoren controleren
 • uitgaande vrachten rangeren
 • zorgen dat treinen op tijd rijden
 • zorgen voor een veilige aankomst van treinen

 

Mede mogelijk gemaakt door ESCO

Andere namen het beroep Treinmachinist

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: treinmachinist bedrijfsterreinen, treinmachinist beperkt bevoegd, treinmachinist volledig bevoegd, reizigersmachinist, treinmachinist spoorwegen, treinbestuurder, spoorwegenmachinist, bestuurder treinen, machinist spoorwegen, treinmachinist bedrijfsterreinen, bestuurder van treinen, goederenmachinist


Vacatures Treinmachinist

Op zoek naar een nieuwe baan als Treinmachinist? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Treinmachinist. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Treinmachinist per ervaringsniveau

junior Treinmachinist vacatures startend Treinmachinist vacatures senior Treinmachinist vacatures beginnend Treinmachinist vacatures trainee Treinmachinist vacatures leidinggevend Treinmachinist vacatures medior Treinmachinist vacatures aankomend Treinmachinist vacatures ervaren Treinmachinist vacatures leerling Treinmachinist vacatures vacatures omscholen tot Treinmachinist vacatures opleiding tot Treinmachinist

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Treinmachinist

Wat verdient een Treinmachinist?

Het salaris van een Treinmachinist begint ongeveer bij de €2383 euro en kan daarna groeien tot €3000 per maand. In sommige uitzonderlijke gevallen kan men zoveel als €5279 per maand gaan verdienen.

Salarisschaal Treinmachinist

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Treinmachinist

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Treinmachinist


Bekijk het salaris Treinmachinist per ervaringsniveau

Salaris junior Treinmachinist Wat verdient een startend Treinmachinist? Wat is het loon senior Treinmachinist? beginnend Treinmachinist salaris Maximaal salaris trainee Treinmachinist Hoeveel verdient een leidinggevend Treinmachinist? Wat is het salaris van een medior Treinmachinist? Salaris aankomend Treinmachinist Wat verdient een ervaren Treinmachinist? Welk salaris krijgt een leerling Treinmachinist?


Treinmachinist worden: Opleidingen tot Treinmachinist

Wil je Treinmachinist worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Treinmachinist.

Hoe word je een Treinmachinist? 

De Treinmachinist moet zich, bij voorkeur na het behalen van een MBO diploma, inschrijven voor een opleiding die exclusief door de NS wordt aangeboden. Om hiervoor geselecteerd te worden moet je een aantal tests doorstaan.  Het is niet noodzakelijk om voor deze opleiding enige voorafgaande ervaring te hebben.

Opleidingen Treinmachinist

Cursus Machineveiligheid ABCD: specialist
De cursus Machineveiligheid ABCD: specialist is een volledige combinatie van vier modules op het gebied van machineveiligheid en CE-markering. Bekijk de cursus! De cursus Machineveiligheid ABCD is een volledige combinatie …
Cursus Machineveiligheid ABCD: specialist
Machineveiligheid tijdens ontwerp en modificatie - Dag
Wil je ontwerptekeningen en nieuwe machines kunnen beoordelen conform de Machinerichtlijn en een CE-markering kunnen afgeven? Schrijf je dan vandaag nog in voor de ROVC-training Machineveiligheid tijdens ontwerp en modificatie. …
Machineveiligheid tijdens ontwerp en modificatie - Dag
Masterclass - Machineveiligheid - Aanpassen van bestaande machines
Bij elk bedrijf komt het weleens voor dat men een bestaande machine gaat aanpassen. De redenen hiervoor kunnen zeer uiteenlopend zijn. Meestal is de hoofdreden om een machine sneller en …
Masterclass - Machineveiligheid - Aanpassen van bestaande machines
Training Machineveiligheid - Module 1, 2 & 3
Een training / cursus Machineveiligheid waarbij, vanuit veel praktijkervaring, allerlei richtlijnen / wetgeving op het gebied van Machineveiligheid behandeld worden. De nadruk zal daarbij vooral liggen op consequenties van de …
Training Machineveiligheid - Module 1, 2 & 3
VERNIEUWD!! Preventiemedewerker Arbeidsveiligheid (3 dagen)
In tegenstelling tot de meeste cursussen word je niet op één dag overvoerd met een heleboel informatie, maar spreiden we de cursusinhoud over 3 dagen, van 9.00 tot 16.00 uur. …
VERNIEUWD!! Preventiemedewerker Arbeidsveiligheid (3 dagen)Treinmachinist worden: Omscholen tot Treinmachinist

Als je je wilt omscholen tot Treinmachinist is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Treinmachinist zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Treinmachinist dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Treinmachinist

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Treinmachinist

Als je Treinmachinist wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Treinmachinist zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Treinmachinist

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Treinmachinist?


Competenties en Vaardigheden Treinmachinist:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Treinmachinist.

Welke competenties heeft een Treinmachinist nodig?

Een Treinmachinist heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Accuratesse
Accuratesse

Steekwoorden Competentie Accuratesse:

precies, netjes, oog voor detail, kritisch, perfectionisme

Omschrijving

Deze mensen leveren werk waarin geen fouten naar voren komen. Deze mensen werken gestructureerd en corrigeren meerdere malen het werk. In het werk van anderen, zien deze personen ook vaak de fouten. Deze personen hebben vaak oog voor detail en zien snel verbanden tussen zaken. Ook onder werkdruk blijven deze mensen accuraat werken.

Sterke punten
Hun oog voor detail zorgt voor foutloze documenten en goed voorbereide taken en gebeurtenissen.

Zwakke punten
Accuraat werken zorgt voor foutloos werk, maar kan ook veel tijd kosten. Dit kan voor de omgeving frustrerend zijn. Daarnaast wordt deze competentie weleens gekoppeld aan de term ‘muggenziften’.

 

Analytisch
Analytisch

Steekwoorden Competentie Analytisch:

analyseren, systematisch denken, problemen bekijken vanuit verschillende oogpunten, kritisch 

Omschrijving

Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, dat ligt deze mensen wel. Zij pakken de kern van het probleem aan en bekijken dit vanuit verschillende oogpunten. Daarnaast leggen zij verbanden tussen deze verschillende perspectieven. Deze analytische mensen beginnen bij de hoofdzaak en pakken vervolgens de bijzaken aan. Hierbij worden gevolgen op korte en op lange termijn in de gaten gehouden. Uiteindelijk komen zij met een duidelijke conclusie.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak pro-actief. Als zij een probleem constateren, pakken zij dit aan en proberen dit op een goede manier op te lossen. Verder zijn deze mensen vaak gestructureerd. Ze bekijken eerst de hoofdlijnen, de details komen later aan bod. Daarnaast zijn deze mensen in staat om zaken duidelijk te beoordelen. Ze bekijken problemen vanuit verschillende perspectieven en trekken daaruit een heldere conclusie.  

Zwakke punten
Een valkuil kan de hoeveelheid aan hoofd- en bijzaken zijn. Soms kunnen deze personen dan door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast kan de hoeveelheid aan analyses teveel zijn, deze analist verliest dan het resultaat uit het oog. Als laatste kan deze persoon behoorlijk theoretisch zijn, dit kan soms leiden tot een langdradig verhaal met lange stukken tekst.

Anticiperen
Anticiperen

Steekwoorden: analytisch vermogen, initiatief ontplooien, inzicht in omgeving, inlevingsvermogen

Omschrijving

Deze personen lopen vaak voorop en herkennen situaties. Ze weten vervolgens hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Deze personen leggen verbanden tussen verleden, heden en proberen hier in de toekomst op in te spelen.

Sterke punten
Deze personen hebben over het algemeen een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ze leggen verbanden en scheiden hoofd- en bijzaken. Daarnaast nemen deze personen vaak initiatief en proberen ze zich in te leven in de situatie en andere personen.

Zwakke punten
Doordat deze personen veel van te voren weren, kan ze voorspelbaar overkomen. Door sommige mensen wordt dit als saai ervaren. Verder kan deze competentie de creativiteit beperken. Doordat veel zaken van tevoren vast liggen, is er minder ruimte voor creatieve oplossingen.

Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid

Steekwoorden: beslissingen, argumenten, overtuigen, durf

Omschrijving

Deze personen durven beslissingen te nemen. Dit doen ze bijvoorbeeld door een bepaalde actie uit te voeren of een regel in te stellen. Deze besluitvaardige personen stellen hun beslissingen niet uit tot ze alle informatie hebben, zij proberen zo snel mogelijk de knoop door te maken. Bij eventuele consequenties kan hij terugkomen op de beslissing en een andere keuze maken. De persoon weet de beslissingen op een goede manier te onderbouwen.

Sterke punten
Deze personen weten anderen te overtuigen van hun besluit, ze gebruiken hierbij verschillende argumenten die passen bij hun standpunt. Voor het nemen van besluiten is lef nodig, hierover beschikt deze besluitvaardige persoon dan ook.

Zwakke punten
Aan het nemen van beslissingen zitten risico’s en deze risico’s kunnen gevolgen hebben. Op het moment dat deze persoon te snel teveel beslissingen neemt, kan hij roekeloos worden en zijn oog voor het resultaat verliezen. Het is dan ook van belang dat deze persoon op het juiste moment de juiste beslissing neemt en goed nadenkt over de voor- en nadelen ervan.

Discipline
Discipline

Steekwoorden: aanpassingsvermogen, flexibiliteit, overtuigen, luisteren

Omschrijving

De regels en procedures die gelden bij een bedrijf volgen deze mensen zonder moeite. Gedisciplineerde mensen houden zich aan de regels die er gelden, deze regels kunnen ze zelf opgesteld hebben of ze kunnen opgelegd zijn door anderen. Bij veranderingen volgen deze mensen ze over het algemeen op, maar deze mensen kunnen ook ontevredenheden aankaarten.

Sterke punten
De regels volgen, vergt wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Meestal zijn gedisciplineerde mensen structureel, ze weten de regels en procedures en kunnen hierdoor dan ook goed gestructureerd werken. Mensen met een ijzersterke discipline zijn meestal goede overtuigers, als zij het ergens niet mee eens zijn, kunnen ze dit op een goede overtuigende manier duidelijk maken. Maar daarnaast zijn deze mensen vaak ook goede luisteraars, zij luisteren naar de regels en passen zich hierop aan.  

Zwakke punten
Mensen die overgediscplineerd zijn kunnen soms stug zijn, ze zijn de flexibiliteit kwijt en houden zich vast aan de regels. Mensen die hard meewerken aan de procedures binnen een bedrijf, kunnen daarin ook doorslaan. Te veel discipline en perfectionisme kan vermoeiend zijn en leiden tot een burn-out.

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Steekwoorden: structureel werken, zakelijk en kalm, energie

Omschrijving

Deze personen kunnen blijven presteren in zware tijden. Ze laten zich niet aan de kant zetten door extra werk, tijdsdruk of tegenvallende resultaten. Het maakt deze personen niet uit hoeveel taken ze nog moeten doen, ze hebben doorzettingsvermogen om de taken af te ronden. Deze personen communiceren duidelijk over hun werkzaamheden en over wat zij wel/of niet willen.

Sterke punten
Ondanks de vele werkzaamheden en taken blijven deze personen rustig. Zij kunnen goed relativeren en hun energie goed verdelen over de verschillende werkzaamheden. Deze personen handelen vaak zakelijk en kalm en op deze manier weten zij ook het overzicht te bewaren. Ook structureel werken valt binnen deze competentie. Op die manier kunnen zij veel werkzaamheden naast elkaar uitvoeren. In zware tijden laten deze stressbestendige personen doorzettingsvermogen zien, ze willen graag de verschillende doelen behalen. Het resultaat staat bij deze personen dan ook centraal.

Zwakke punten
Er bestaat een gevaar dat deze mensen stress niet onderkennen. Hierdoor kan het gebeuren dat zij zichzelf voorbij lopen en lopen zij een verhoogd risico op gezondheidsklachten. De eigenschappen ‘zakelijk’ en ‘kalm’ kunnen ook een zwak punt zijn, deze personen kunnen afstandelijk overkomen naar hun omgeving.

Vaardigheden Treinmachinist

 • Methodisch werken
 • Vasthoudendheid
 • Analytisch vermogen
 • Aandacht voor details
 • Punctueel
 • Kritisch denken
 • Initiatief
 • Voorspellen
 • Zelfmanagement
 • Doelgericht
 • Ambitie
 • Zelfkennis
 • Rustig blijven
 • Beslissen
 • Keuzes maken
 • Zelfvertrouwen
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Treinmachinist

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Treinmachinist passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Treinmachinist nodig? 

De Treinmachinist heeft een grote verantwoordelijkheid en moet er voor zorgen dat hij een hoge standaard hanteert, zodat er niks mis gaat en de trein op tijd arriveert (Perfectionist). Om dit te kunnen doen is het belangrijk om de trein goed te kennen en precies te weten wat alles doet en wat alles betekent, zodat het kleinste vreemde geluidje, of een kleine storing, zo snel mogelijk achterhaald en verholpen kan worden (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Treinmachinist


Eigenschappen Treinmachinist

 • Idealistisch
 • Gedisciplineerd
 • Punctueel
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Treinmachinist

Wat zijn de baankansen voor een Treinmachinist?

Omdat men in Nederland alleen via de NS een baan kan krijgen, is het moeilijk om geselecteerd te worden als Treinmachinist. Ook zijn er niet veel doorgroeimogelijkheden, omdat men steeds bezig blijft met het besturen van treinen. Het enige verschil kan zitten in het soort treinen en de goederen die vervoerd worden, waarbij het vervoer van de gevaarlijkere goederen wordt toevertrouwd aan de Treinmachinisten met meer ervaring en een goede staat van dienst.

De actuele kans op werk voor een Treinmachinist

Het beroep Treinmachinist is onderdeel van de beroepsfamilie Metro- en treinbestuurders. De kans op werk voor de beroepsfamilie Metro- en treinbestuurders is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

13

Baankans Treinmachinist

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Treinmachinist

Je kunt als Treinmachinist een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Treinmachinist is onderdeel van de beroepsfamilie Metro- en treinbestuurders. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Treinmachinist


Organisaties waar een Treinmachinist werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Treinmachinist meestal werkt.

Waar werkt een Treinmachinist?

De NS, ProRail, en mogelijke andere (buitenlandse) bedrijven die Machinisten inhuren, zijn particuliere organisaties, ook al staan ze offcieel nog onder beheer van de staat. Het belangrijkste voor deze bedrijven is om een goede dienst te leveren en daarmee winst te maken.

Meer weten over werken in de Logistiek, Transport & Inkoop?

Bekijk werken in Logistiek, Transport & Inkoop

Netwerk Treinmachinist

Met wie werkt een Treinmachinist samen? 

De Treinmachinist brengt veel tijd door met andere Machinisten of conducteurs. Zijn dienstregeling wordt geregeld door de manager. Verder is het soms nodig om met technici te praten, zowel tijdens het rijden als er iets fout gaat of voor de rit.


 • Machinisten
 • Conducteurs
 • Managers
 • Technici
Treinmachinist

Interview met een Treinmachinist

Bert de Wit is Treinmachinist. Ben je benieuwd wat een treinmachinist allemaal doet op een dag? 

Lees de rest van het interview met een Treinmachinist

Verwante beroepen Treinmachinist:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Treinmachinist verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Treinmachinist?

De beroepen die verwant zijn aan Treinmachinist zijn:
Buschauffeur
Salaris: €1663 tot €2821
Opleiding: Cursus / Bijscholing MBO
Baankans: Gemiddeld

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Treinmachinist in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Machinisten
 • Conducteurs
 • Managers
 • Technici

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2383 tot €5279

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

13Ga direct naar