Samenwerking Springest & Nationale Beroepengids voor trainingen en opleidingen

Springest is de grootste vergelijkingssite voor opleidingen en trainingen in Nederland en is al meer dan 10 jaar vaste partner van Nationale Beroepengids. Door de samenwerking met Springest kun je nu op een beroeppagina direct een passende opleiding of training boeken op Nationale Beroepengids. 

Springest helpt je groeien

De visie van Springest is dat iedereen zijn potentieel kan bereiken door te leren. Leren is leuk en noodzakelijk om in een snel veranderende wereld relevant te blijven voor de arbeidsmarkt. Met de opleidingen en trainingen wil Springest jou helpen je leerdoelen te bereiken.

Hoe vind je de juiste opleiding of training? 

 

Lees onafhankelijke ervaringen van anderen

 reviewster.png Je kunt onafhankelijke ervaringen van eerdere deelnemers lezen bij de meeste opleidingen en trainingen. Door het lezen van ervaringen van anderen kun je kiezen voor een opleiding die bij jou past en vind je de beste opleiders bij jou in de buurt.

Ontvang een gratis brochure over de opleiding

 gratisbrochure.png Vraag gratis een brochure aan over de opleiding of training die je aanspreekt. Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.

Inschrijven met laagste prijsgarantie

 laagsteprijsgarantie.png Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is altijd mogelijk! Op veel opleidingen en traininen zit bovendien niet-goed-geld-terug garantie. En via Springest weet je zeker dat je plek gereserveerd is.

Vraag telefonisch advies van onze adviseurs

 telefonischadvies.png Heb je een vraag over een specifieke opleiding of training? De adviseurs van Springest helpen je verder via de klantenservice. Je vindt het telefoonummer in de brochure die je hebt gedownload. Je kunt ook direct een telefonische afspraak inplannen, dan belt de leeradviseur op een tijdstip dat voor jou uitkomt

 

Populaire opleidingen en trainingen

Dit zijn de populairste opleidingen en trainingen op Nationale Beroepengids:

Populaire opleidingen


Populaire vaardigheden

 


Wil je met meerdere collega’s een training volgen?

Ben je van plan om een opleiding of training met meerdere collega’s te organiseren? Dan is een maatwerk incompany training vaak een goede keuze. Een incompany training heeft vele voordelen, je bespaart vaak op de kosten van een trainingslocatie en krijgt een op maat gemaakte training. Bekijk hier de mogelijkheden voor een incompany training


Zoek een ander beroep