Administratief Medewerker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Administratief Medewerker? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Administratief Medewerker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je Administratief Medewerker wordt.

 

Wat is een Administratief Medewerker?

Een Administratief Medewerker of Administrateur werkt bij of is verantwoordelijk voor de (financiële) administratie van een organisatie. Een Administratief medewerker is degene die vooral ondersteunende werkzaamheden verricht en een Administrateur is degene die ook de verantwoordelijkheid draagt. Bij kleine organisaties is het vaak één persoon die beide rollen vervult.

Bij een klein bedrijf zullen alle administratieve taken door de Administratief Medewerker gedaan worden. Deze persoon is dan eigenlijk ook een boekhouder die alle betalingen bijhoudt en de financiële correspondentie zowel binnen als buiten het bedrijf regelt. In dat geval spreken we dus meer over een Administrateur of Bedrijfsadministrateur, omdat hij/zij de verantwoordelijkheid voor de administratie draagt. 

Bij een groter bedrijf zullen er meerdere Administratief Medewerkers op een secretariële of financieel-administratieve afdeling werken. Zij leggen dan verantwoording af aan de Administrateur die dan de functie van Hoofd Administratie heeft.

Het beroep Administratief Medewerker is ook een functiegroep waar meerdere functies of beroepen onder vallen:

Medewerker bedrijfsadministratie of salarisadministratie

Deze Administratief Medewerker houdt zich bezig met de juiste verwerking en opslag van financiële transacties. Dit kan de factuuradministratie en debiteurenbeheer zijn, maar ook salarisadministratie en/of inkoopadministratie.

Secretarieel medewerker of Secretaresse

Deze Administratief Medewerker heeft meer een ondersteundende rol voor het management van de organisatie of specifieke afdelingen zoals de verkoopafdeling. Het gaat dan meer om het verwerken en/of opstellen van communicatie en correspondentie. Afhankelijk van de plek in de organisatie komen hier ook andere verantwoordelijkheden en verwachtingen bij. Hij of zij zal ook vaker contact hebben met klanten en leveranciers.

Receptionist / Front-office medewerker / telefonist:

Voor deze Administratief Medewerker is het aandeel menselijk contact vaak een stuk groter dan degene die de salarisadministratie doet. Het gaat hier om het ontvangst van bezoekers en telefonisch verkeer afhandelen. Daar komen ook administratieve zaken bij zoals het vastleggen van klantcontact, leveringen en uitgiftes. 

Hoe groter de organisatie, hoe meer specialisatie er is voor de Administratief Medewerker of Admininstrateur. Bij kleine organisaties zie je dat deze rol vaak ook richting het beroep van Office Manager gaat, die dan ook de rol van Administrateur of Hoofd Administratie heeft.

Vind kansrijke banen die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kan ervoor kiezen om kansrijke banen en ook omschoolvacatures de voorrang te geven. Na 3 stappen krijg je gelijk jouw unieke baansuggesties te zien die horen bij jouw persoonlijke baanprofiel. Doe nu inspiratie op voor de ontwikkeling van jouw loopbaan!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Administratief Medewerker?

Welke taken en verantwoordelijkheden een administratief medewerker precies heeft, is dus sterk afhankelijk van de organisatie waar hij of zij werkt. Er komt steeds meer specialisatie in deze functiegroep. Er zijn ook commercieel administratief medewerkers waarvan de rol ook meer richting dat van sales-ondersteuning gaat. In hoofdlijnen zijn de werkzaamheden onder te verdelen in twee groepen.

Financieel administratieve taken

 • het verzorgen en bijhouden van de debiteurenadministratie en crediteurenadministratie
 • het verzorgen en bijhouden van de salarisadministratie
 • het bijhouden en verwerken van inkoop en/of verkoop transacties
 • het bijhouden van de personeelsadministratie

 

Afhankelijk van de verantwoordelijkheid van de administratief medewerker hoort hier ook de controle van de boekhouding en administratie bij. Voor een Administrateur of Hoofd Administratie is het belangrijk dat hij/zij een goed overzicht heeft van alle inkomsten en uitgaven en hier op dagelijkse basis actueel inzicht in kan geven.

Secretarieel administratieve taken:

 • verzorgen en bijhouden van telefonische en digitale correspondentie
 • agenda beheer en het maken van afspraken
 • verzorgen en verwerken van ingaande en uitgaande post
 • ontvangen van en zorgen voor bezoekers en gasten
 • afhandelen van inkomende en uitgaande goederen

 

Ook hier geldt dat de taken en verantwoordelijkheden sterk uiteenlopen. In sommige gevallen gaat dit ook richting de rol van office manager of directiesecretaresse 

Vaardigheden en competenties voor een Administratief Medewerker

 • Microsoft Office gebruiken
 • algemene bedrijfsinformatie verstrekken
 • bedrijfsonderzoek voeren
 • berichten aan mensen doorgeven
 • documenten archiveren
 • faciliteiten voor kantoorpersoneel organiseren
 • formulieren invullen
 • interne mededelingen verspreiden
 • kantoorsystemen gebruiken
 • post afhandelen
 • routineactiviteiten op kantoor uitvoeren
 • statutaire rekeningen bijhouden
 • taakgegevens bijhouden
 • zakelijke documenten ordenen
 • zakelijke e-mails opstellen
 • zorgen dat documenten juist worden beheerd

 

Mede mogelijk gemaakt door ESCO

Wil je werken als Administratief Medewerker?

Werk je al als Administratief Medewerker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Administratief Medewerker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Administratief Medewerker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Administratief Medewerker in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1955 tot €2800

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

3878


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Administratief Medewerker

Wat verdient een Administratief Medewerker?

Een Administratief Medewerker in binnen een MKB bedrijf kan een salaris van tussen de €1950 en €2800 per maand verwachten.

Wanneer de taken en verantwoordlijkheden en de bedrijfsgrootte toenemen kan het loon oplopen. Wanneer deze Administrateur ook een team mensen onder zich heeft, kan het loon  wel tot €5700 oplopen. Zo'n functie wordt meestal aangegeven met de titel 'Hoofd Administratie'.

De aard van de functie, die elke keer weer anders is, bepaalt hoe de secundaire arbeidsvoorwaarden er uit komen te zien.

Het salaris van een Administratief Mederwerker met secretariële kenmerken kan iets hoger liggen het loon van de Administratief Mederwerker dat weinig menselijk contact heeft.

Salarisschaal Administratief Medewerker

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Administratief Medewerker

Op zoek naar een nieuwe baan als Administratief Medewerker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Administratief Medewerker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Administratief Medewerker vacatures

Vacature Financieel administratief medewerker
Randstad
Functieomschrijving Wil jij impact maken binnen de dynamische sales tak van Vattenfall? Heb je cijfermatig inzicht, werk je doelmatig en ben je assertief? Dan zijn wij op zoek naar jou …
Vacature Financieel Administratief medewerker
Page Personnel
Heb jij al wat ervaring met debiteuren en crediteuren beheer? Woon je ook nog dicht in de buurt van Hapert? Reageer dan direct met je CV op deze financieel medewerker …
Vacature Logistiek Administratief Medewerker - Tijdelijk - 12 maanden
Page Personnel
Een dynamische en onderscheidende internationale omgeving waarbij je onderdeel bent van een professioneel team. Ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling door middel van uitdagende opdrachten, projecten en individuele trainingen. Bedrijfsomschrijving Onze …
Vacature Administratief medewerker (tijdelijk)
Page Personnel
Voor een opdrachtgever in Rotterdam ben ik opzoek naar een administratief medewerker die per direct kan starten voor een project van tijdelijke aard. Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is een internationale leveranciers …
Vacature Financieel administratief medewerker (tijdelijk)
Page Personnel
Als Tijdelijke Junior Financial ben je minimaal 6 maanden beschikbaar. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het ondersteunen van de verschillende financiële processen binnen de organisatie. Bedrijfsomschrijving Voor een internationale klant …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Administratief Medewerker

Wat zijn de baankansen voor een Administratief Medewerker?

Omdat het beroep van Administrateur / Administratief medewerker op vele manieren ingevuld kan worden, zijn er voldoende mogelijkheden op de banenmarkt te vinden om aan werk te komen. Er zijn dan ook veel verschillende vacatures Administratief Medewerker te vinden.

Daarnaast geldt ook dat de Administratief Medewerker zich goed op kan werken tot boekhouder of hoofd administratie, en zo steeds meer verantwoordelijkheid en betere arbeidsvoorwaarden kan krijgen. 

De actuele kans op werk voor een Administratief Medewerker

Het beroep Administratief Medewerker is onderdeel van de beroepsfamilie Boekhouders en financieel administrateurs. De kans op werk voor de beroepsfamilie Boekhouders en financieel administrateurs is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

3878

Baankans Administratief Medewerker

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Administratief Medewerker worden: Opleidingen tot Administratief Medewerker

Wil je Administratief Medewerker worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Administratief Medewerker.

Hoe word je een Administratief Medewerker? 

Om Adminstratief Medewerker of Administrateur te worden heb je een administratieve opleiding nodig. 

Een Adminstratief Medewerker moet - afhankelijk van de functie - minimaal een MBO niveau 3 diploma op administratief gebied hebben. Voor een Administrateur of Hoofd administratie kan dit doorlopen tot een HBO Bachelor in Boekhouding of Accounting.  

Wanneer er een deel secretariële werkzaamheden bij zitten is het belangrijk dat er ook een opleiding secretaresse is gevolgd

De 5 best beoordeelde opleidingen tot Administratief Medewerker

Administratief medewerker
De opleiding administratief medewerker is minstens zo afwisselend als het werk zelf. Tijdens de opleiding leer je de benodigde theoretische kennis maar ook belangrijke vaardigheden zoals werken met het MS …
Administratief medewerker
Administratief medewerker
Administratief medewerker De Administratief Medewerker verricht administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf of instelling. Jij bent, afhankelijk van het soort bedrijf, verantwoordelijk  voor specifieke administratieve taken. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:  De …
Administratief medewerker
Administratief medewerker
Administratief medewerker De Administratief Medewerker verricht administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf of instelling. Jij bent, afhankelijk van het soort bedrijf, verantwoordelijk  voor specifieke administratieve taken. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:  De …
Administratief medewerker
Administratief medewerker
Administratief medewerker De Administratief Medewerker verricht administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf of instelling. Jij bent, afhankelijk van het soort bedrijf, verantwoordelijk  voor specifieke administratieve taken. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:  De …
Administratief medewerker
Basisvaardigheden Financieel administratief medewerker
Studdy® 🔹All you can learn🔹 500+ cursussen, audioboeken, kranten 🔹Certificaat🔹 24/7 PC, mobiel, tablet Bij ondernemen hoort het bijhouden van alles wat er in de zaak gebeurt. Alleen als je …
Basisvaardigheden Financieel administratief medewerker

Omscholen tot Administratief Medewerker

Als je je wilt omscholen tot Administratief Medewerker is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Administratief Medewerker zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Administratief Medewerker dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Opleiding vacatures Administratief Medewerker

Vacature Administratief medewerker opleidingen
Olympia
Bedrijfsomschrijving Bij deze voedingsmiddelen producent zijn 3000 medewerkers werkzaam en een grote groep met Flexwerkers. Iedereen volgt regelmatig trainingen. De organisatie levert de meest heerlijke producten over de hele wereld.De …
Vacature Administratief medewerker opleidingshuis
Tempo-Team
Samen met de RDW zijn we per direct op zoek naar een sterke administratieve kracht ter ondersteuning van de afdeling Toezicht & Beoordeling. Ben jij tot het eind van het …
Vacature Opleidingstraject specialist verzekeren
Randstad
Een unieke kans wanneer jij wilt doorgroeien bij een bank of verzekeraar, een opleidingstraject met WFT basis als start. Samen met jou zoeken we samen de best passende opdracht, vanuit …

Traineeship vacatures Administratief Medewerker

Vacature Traineeship Juridisch Medewerker
Careermaker
Ben jij net afgestudeerd op mbo- niveau in juridische richting en zoek jij een leerzame fulltime job? Wil jij veel afwisseling door te werken in verschillende gemeentes? Lees dan vooral …

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Administratief Medewerker

Als je Administratief Medewerker wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Administratief Medewerker zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Administratief Medewerker

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Administratief Medewerker?

Competenties en Vaardigheden Administratief Medewerker

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Administratief Medewerker nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Administratief Medewerker nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Administratief Medewerker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Administratief Medewerker

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Administratief Medewerker. Als Administratief Medewerker wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Administratief Medewerker:


zie volledige beschrijving persoonstype Administratief Medewerker

Vakkennis voor een Administratief Medewerker

Het is voor een Administratief Medewerker ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Administratief Medewerker zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Administratief Medewerker

Administratief medewerker
Administratief medewerker De Administratief Medewerker verricht administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf of instelling. Jij bent, afhankelijk van het soort bedrijf, verantwoordelijk  voor specifieke administratieve taken. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:  De …
Administratief medewerker
Basisvaardigheden Financieel administratief medewerker
Studdy® 🔹All you can learn🔹 500+ cursussen, audioboeken, kranten 🔹Certificaat🔹 24/7 PC, mobiel, tablet Bij ondernemen hoort het bijhouden van alles wat er in de zaak gebeurt. Alleen als je …
Basisvaardigheden Financieel administratief medewerker
Financieel administratief medewerker
Financieel administratief medewerker De opleiding Financieel Administratief Medewerker is een praktische, functiegerichte opleiding voor financieel-administratieve kantoorfuncties. Het praktische niveau van de opleiding is hoog. Je leert een zelfstandige boekhouding te
Financieel administratief medewerker
Commercieel Administratief Medewerker
Commercieel medewerker binnendienst Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de schakel tussen klanten, verkoop buitendienst, balie en logistiek. Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop en service. Je maakt offertes, handelt
Commercieel Administratief Medewerker
Opleiding Administratief medewerker
OPLEIDING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Wil je een opleiding Administratief medewerker volgen om aan de slag te kunnen in een administratieve functie? Bij De Kantooropleider kun je direct starten! De opleiding Administratief …
Opleiding Administratief medewerker

Werkervaring Administratief Medewerker

Het is voor een startend Administratief Medewerker die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Administratief Medewerker is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Assistent accountant, Secretaresse, Hoofd Administratie, Teamleider Financiële Administratie, Boekhoudkundig assistent .

Iets anders leren?

Is Administratief Medewerker het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Administratief Medewerker

Met wie werkt een Administratief Medewerker samen? 

Binnen de organisatie communiceert de Administratief Medewerker met medewerkers en de directie. Buiten het bedrijf heeft de Administratief Medewerker vooral contact met leveranciers en klanten waarmee een financiële kwestie afgerekend moet worden.


Administratief Medewerker


Organisaties waar een Administratief Medewerker werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Administratief Medewerker meestal werkt.

Waar werkt een Administratief Medewerker?

Een Administratief Medewerker kan bij vele soorten bedrijven werken, zowel particulier als publiek, omdat deze allemaal met financiën te maken hebben en dus allemaal een administrateur nodig hebben om financiën te kunnen regelen.

Soms werkt de Adminitrateur voor verschillende kleine bedrijven tegelijk, maar meestal heeft hij een vaste aanstelling bij een bedrijf.

Meer weten over werken in de Administratief & Secretarieel?

Bekijk werken in Administratief & Secretarieel

Best beoordeelde werkgevers Administratief Medewerker

Waar kun je het beste werken als Administratief Medewerker? Hieronder vind je de best door de Administratief Medewerker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Logo van Alliander

Alliander

Locatie: Flevoland

Openstaande vacatures: 0


Competenties, Skills en Vaardigheden Administratief Medewerker:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Administratief Medewerker.

Welke competenties heeft een Administratief Medewerker nodig?

Een Administratief Medewerker heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Administratief Medewerker

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Administratief Medewerker passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Administratief Medewerker nodig? 

Om er een goede administratie op na te houden heeft de Administratief Medewerker een zekere motivatie nodig om de organisatie zo goed mogelijk te helpen.

De Administratief Medewerker moet dan ook exclusief loyaal zijn aan het eigen bedrijf (Loyalist). Verder is het belangrijk voor een goede administratie dat de Administrateur zo nauwkeurig mogelijk is en alles goed bijhoudt. Een hoge standaard zorgt ervoor dat er niks misgaat in de administratie, en dat het bedrijf optimaal kan blijven werken (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Administratief Medewerker


Loyalist


Lees meer

Perfectionist


Lees meer

Interview met een Administratief Medewerker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Administratief Medewerker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Administratief Medewerker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Administratief Medewerker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Administratief Medewerker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Administratief Medewerker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Administratief Medewerker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Administratief Medewerker iets voor je?

Zou je graag Administratief Medewerker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Administratief Medewerker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Administratief Medewerker

Tja

Deze baan gaat in de toekomst verdwijnen.

O.o

Is het handig om de opleiding Bedrijfsadministrateur te kiezen als economie je slechtste vak is??

Henri

Wat is slecht?Een zeven?maar ook met een minder cijfer kan je dit vak best onder de knie krijgen.Ofschoon er uiteraard gradaties in zijn.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar