Opleidingen Directeur Cultuur

Zou je graag Directeur Cultuur willen worden? Of ben je al Directeur Cultuur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Directeur Cultuur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

De directeur Cultuur  heeft meestal een hbo of universitaire opleiding genoten in de richting van Economie, Bedrijfskunde of Cultuur. Er is geen specifieke opleiding die aan sluit bij dit beroep maar een directeur Cultuur  dient wel kennis van zaken te hebben en in staat te zijn een bedrijfsstructuur te kennen en daarbij ook de markt waarop gewerkt wordt. Een economische achtergrond is dus wel een vereiste. Daarbij dient de directeur Cultuur  verstand te hebben van het gebied waar hij/zij leiding in geeft, namelijk de Cultuur . Het is van belang dat de directeur Cultuur  een opleiding heeft genoten waarin hij/zij deze tak goed heeft leren kennen.
Echter, om een goede directeur te kunne zijn, zijn bepaalde eigenschappen het meest belangrijk. Het goed kunnen leiden en inzicht kunnen hebben in een bedrijf en de markt. Deze kwaliteiten kan iemand ook van nature in zich hebben. Dit is nog meer een vereiste dan de opleiding. Zonder hoge opleiding in de juiste richting maar met de juiste ervaring en kwaliteiten maakt de directeur Cultuur  een kans. Met een goede studie maar zonder ervaring en kwaliteiten niet. 

De 1 beste opleidingen voor een Directeur Cultuur:

Training interculturele communicatie

Interculturele Communicatie|Cultuurverschillen|Internationale Communicatie|Communicatiestijlen|Communiceren | Open inschrijving |€ 965.00 | Max. deelnemers: 12 | Totale lesduur: 2

Omschrijving In de training interculturele communicatie leer je hoe je jezelf het best presenteert in internationale meetings en hoe je informele gesprekken op een professionele manier kunt voeren. Je bent je pas bewust van je eigen cultuur, gedrag en overtuigingen, op het moment dat je geconfronteerd wordt met een andere cultuur: andere mensen, die andere …