Docent onderhoudsmanagement Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent onderhoudsmanagement? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent onderhoudsmanagement. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent onderhoudsmanagement wordt.

Wat is een Docent onderhoudsmanagement?

De docent onderhoudsmanagement geeft les in het vak onderhoudsmanagement.

De docent onderhoudsmanagement geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent onderhoudsmanagement is zijn kennis en visie op het gebied van het vak onderhoudsmanagement overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak onderhoudsmanagement. Hij geeft onder andere les in/over onderwerpen als het onderhouden van technische systemen en producten en correctief en preventief onderhoud.

De docent onderhoudsmanagement ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent onderhoudsmanagement de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent onderhoudsmanagement heeft verstand van het vak onderhoudsmanagement en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent onderhoudsmanagement projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent onderhoudsmanagement ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent onderhoudsmanagement?

Werk je al als Docent onderhoudsmanagement en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent onderhoudsmanagement worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent onderhoudsmanagement, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent onderhoudsmanagement in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent onderhoudsmanagement

Wat verdient een Docent onderhoudsmanagement?

Het salaris van de docent onderhoudsmanagement die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent onderhoudsmanagement

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent onderhoudsmanagement

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent onderhoudsmanagement

Wat is de toekomst van Docent onderhoudsmanagement?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent onderhoudsmanagement is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent onderhoudsmanagement de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent onderhoudsmanagement

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent onderhoudsmanagement worden: Opleidingen tot Docent onderhoudsmanagement

Wil je docent onderhoudsmanagement worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent onderhoudsmanagement? 

De docent onderhoudsmanagement heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''onderhoudsmanagement''.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent onderhoudsmanagement

Meer opleidingen Docent onderhoudsmanagement

Weet je nog niet of je Docent onderhoudsmanagement wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent onderhoudsmanagement of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent onderhoudsmanagement

Met wie werkt een Docent onderhoudsmanagement samen? 

Het netwerk van de docent onderhoudsmanagement bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied
Docent onderhoudsmanagement


Organisaties waar een Docent onderhoudsmanagement werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent onderhoudsmanagement meestal werkt.

Waar werkt een Docent onderhoudsmanagement?

De docent onderhoudsmanagement geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent onderhoudsmanagement

Waar kun je het beste werken als Docent onderhoudsmanagement? Hieronder vind je de best door de Docent onderhoudsmanagement beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent onderhoudsmanagement.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent onderhoudsmanagement:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent onderhoudsmanagement.

Welke competenties heeft een Docent onderhoudsmanagement nodig?

Een Docent onderhoudsmanagement heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent onderhoudsmanagement

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent onderhoudsmanagement passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent onderhoudsmanagement nodig? 

De docent onderhoudsmanagement is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent onderhoudsmanagement ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak onderhoudsmanagement over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent onderhoudsmanagement


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent onderhoudsmanagement

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent onderhoudsmanagement

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent onderhoudsmanagement

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent onderhoudsmanagement

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent onderhoudsmanagement dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent onderhoudsmanagement belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent onderhoudsmanagement. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent onderhoudsmanagement iets voor je?

Zou je graag Docent onderhoudsmanagement willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent onderhoudsmanagement bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent onderhoudsmanagement

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar