Opleidingen of training Docent speciaal overig onderwijs Groningen

Zoek je een opleiding Docent speciaal overig onderwijs in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent speciaal overig onderwijs die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent speciaal overig onderwijs Groningen

Zou je graag Docent speciaal overig onderwijs willen worden? Of ben je al Docent speciaal overig onderwijs en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent speciaal overig onderwijs in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent speciaal overig onderwijs in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent speciaal overig onderwijs in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent speciaal overig onderwijs

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent speciaal overig onderwijs

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent speciaal overig onderwijs

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent speciaal overig onderwijs? 

De docent speciaal overig onderwijs heeft een docentenopleiding gevolgd en is daarna een specifieke opleiding voor docent speciaal (overig) onderwijs gaan volgen.


Filter