Opleidingen of training Hoogleraar Geneeskunde Rotterdam

Zoek je een opleiding Hoogleraar Geneeskunde in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Hoogleraar Geneeskunde die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Hoogleraar Geneeskunde Rotterdam

Zou je graag Hoogleraar Geneeskunde willen worden? Of ben je al Hoogleraar Geneeskunde en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Hoogleraar Geneeskunde in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Hoogleraar Geneeskunde in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Hoogleraar Geneeskunde in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Hoogleraar Geneeskunde

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Hoogleraar Geneeskunde

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Hoogleraar Geneeskunde

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren

Hoe word je een Hoogleraar Geneeskunde? 

 

Om hoogleraar Geneeskunde te worden, moet je in eerste instantie de opleiding Geneeskunde volgen. Dit kan aan verschillende universiteiten in Nederland. Deze studie duurt vier jaar en om deze studie te volgen is een diploma voortgezet wetenschappelijk onderwijs  (VWO) een vereiste. Na de studie van Geneeskunde te hebben afgerond kan een afgestudeerde student vele kanten op. Hij/zij kan het beroepsleven ingaan maar kan er ook voor kiezen om werkzaam te blijven aan een universiteit. Een toekomstige hoogleraar Geneeskunde zou bijvoorbeeld kunnen assisteren in werkgroepen aan de desbetreffende universiteit om zo ervaring op te doen.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de toekomstige hoogleraar Geneeskunde gaat promoveren. De hoogleraar Geneeskunde moet hier voor een promotieonderzoek schrijven dat moet worden beoordeeld door andere hoogleraren binnen Geneeskunde. Als de persoon in kwestie op deze manier een onderzoek heeft verricht en iets heeft toegevoegd aan het vak Geneeskunde, dan is hij/zij bekwaam om te doceren aan de universiteit.  Uiteraard kan de hoogleraar Geneeskunde nog vaker promoveren. Hoe vaker een hoogleraar Geneeskunde promoveert, des te hoger in aanzien de leraar in kwestie staat. 


Filter