Opleidingen of training IJshockey trainer Utrecht

Zoek je een opleiding IJshockey trainer in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen IJshockey trainer die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen IJshockey trainer Utrecht

Zou je graag IJshockey trainer willen worden? Of ben je al IJshockey trainer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de IJshockey trainer in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen IJshockey trainer in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen IJshockey trainer in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen IJshockey trainer

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de IJshockey trainer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie IJshockey trainer

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren

Hoe word je een IJshockey trainer? 

 

De IJshockey trainer kan in principe les geven in IJshockey  als hij/zij de sport zelf beoefent. Het is wel zaak dat de  IJshockey trainer over het juiste niveau beschikt in het beoefenen van de sport. Alleen dan kan de IJshockey trainer de juiste aanwijzingen geven en de techniek goed overbrengen. Hoe hoger het niveau van de pupillen van de  IJshockey trainer, hoe hoger het niveau van de  IJshockey trainer zelf moet zijn. 

Echter, als de IJshockey trainer  fulltime lesgeeft en ook op hoog niveau, dan is het wel op zijn plaats dat de IJshockey trainer een sport achtergrond heeft. Zo zou de IJshockey trainer het CIOS afgerond kunnen hebben. Dit is een MBO sportopleiding. Of de ALO, een HBO sportopleiding. 

Op deze opleidingen leer je niet alleen meer van het menselijk lichaam en wat sporten met een lichaam doet, ook word je er al in getraind om les te geven en om je te specialiseren in een bepaalde sportrichting. De  IJshockey trainer  zou na het afronden van een van deze twee opleidingen beschikken over waardevolle algemene kennis die hem/haar in staat zal stellen de techniek beter over te brengen en op de juiste manier les te geven.


Filter