Opleidingen Lid Raad van Bestuur

Zou je graag Lid Raad van Bestuur willen worden? Of ben je al Lid Raad van Bestuur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Lid Raad van Bestuur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Aangezien het soort organisatie waar een Raad van Bestuur leiding aan geeft enorm varieert, verschillen ook de eisen die worden gesteld aan de leden wat betreft opleiding en ervaring. Een vereiste is een gedegen kennis van de branche waarin het Lid Raad van Bestuur werkzaam is, net zoals meerdere jaren ervaring in een leidinggevende positie. Ervaring met bedrijfsvoering en kennis van managementconcepten is essentieel. Daarnaast wordt doorgaans gevraagd naar een opleiding in organisatiekunde of bedrijfseconomie, minimaal op HBO niveau. Meestal is de positie echter alleen toegankelijk voor academici. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Lid Raad van Bestuur

Er zijn geen opleidingen Lid Raad van Bestuur aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Lid Raad van Bestuur in werkt

Bekijk alle opleidingen Algemeen