Opleidingen Chemie, Olie & Energie Opleidingen Chemie, Olie & Energie

Opleidingen Chemie, Olie & Energie Eindhoven

De sector Chemie, Olie & Energie omvat alle organisaties en beroepen die in de energielevering of -opwekking zitten. Of de bedrijven die halfproducten fabriceren via chemische processen. Halfproducten zijn industriële producten die nog een bewerking moeten ondergaan alvorens eindproduct te worden. Bedrijven die zich hiermee bezighouden zijn de oliereuzen zoals Shell, chemiebedrijven zoals Akzo Nobel en energiebedrijven zoals Essent. Denk bij deze sector ook aan nutsbedrijven die de infrastructuur voor het vervoer van gas en/of elektriciteit aanleggen en beheren. De energieleveranciers maken gebruik van deze infrastructuur.

Wat wordt er verdiend in de Energiebranche?

De grote, veelal internationale, oliebedrijven als Shell maken over het algemeen veel winst. Er komen steeds meer mensen op de wereld, die allemaal olie en gas nodig hebben. Ook de bedrijven die ervoor zorgen dat alle gas en elektriciteit kunnen worden vervoerd, hebben hier voordeel aan.

2 opleidingen voor Chemie, Olie & Energie Eindhoven

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Opleiding Technisch accountmanager Eindhoven
  Opleiding: -
  Competenties: Durf
  Sector: Automotive

  Huidig aantal opleidingen

  0
  De meeste technische opleidingen op hbo-niveau zullen volstaan om te starten als technisch accountmanager, hoewel vacatures ook wel om werkervaring vragen. Werkervaring kan opgedaan worden in functies op mbo-niveau zoals commerciëel medewerker, …
  Opleiding Lobbyist Eindhoven
  Opleiding: -
  Competenties: Besluitvaardigheid
  Sector: Automotive

  Huidig aantal opleidingen

  2
  Er zijn specifieke opleidingen/cursussen om Lobbyist te kunnen worden. Deze opleiding is geen vereiste, kennis van de sector en het beïnvloedingsproces zijn vaak belangrijker.
  per pagina

  Filter