Opleidingen Horeca
Opleidingen Horeca
63 opleidingen voor Horeca
Actieve filters:
Opleiding Regiomanager
Opleiding:
-
Competenties: Coachen
Sector: Agrarisch & Milieu
Competenties: Coachen
Sector: Agrarisch & Milieu
Huidig aantal opleidingen
224
Om aan de slag te kunnen als Regiomanager moet je in de meeste gevallen in het bezit zijn van een HBO-diploma. De opleidingsrichting hangt af van de branche waar het bedrijf onder valt.
De meeste werkgevers vragen om enkele jaren relevante werkervar…
Opleiding Hotelmanager
Opleiding:
-
Competenties: Anticiperen
Sector: Horeca
Competenties: Anticiperen
Sector: Horeca
Huidig aantal opleidingen
90
Zowel opleidingen op MBO niveau als op HBO maken het mogelijk om Hotelmanager te worden. Zo bestaat de opleiding Hotelmanagement (MBO). Deze opleiding richt zich op een managementcarrière in de hospitalitybranche. Hierna kan men eventueel verd…
Opleiding Gastheer/-vrouw
Opleiding:
-
Competenties: Flexibiliteit
Sector: Horeca
Competenties: Flexibiliteit
Sector: Horeca
Huidig aantal opleidingen
73
Een opleiding tot Gastheer of Gastvrouw is de MBO niveau 2 opleiding Gastheer/Gastvrouw. Om te werken in de horeca is het erg belangrijk om veel ervaring op te doen. Dit wordt bij de beroepsopleidgende leerweg (BOL) opgedaan tijdens de stages…
Opleiding Sous-chef
Opleiding:
-
Competenties: Coachen
Sector: Horeca
Competenties: Coachen
Sector: Horeca
Huidig aantal opleidingen
50
Er zijn verschillende opleidingen die opleiden tot Kok. Dit zijn voornamelijk MBO opleidingen die erg praktijkgericht zijn.
- Kok (MBO niveau-2)
- Zelfstandig Werkend Kok (MBO niveau-3)
- Gespecialiseerd Kok / Leidinggevende Keuken (MB…
Opleiding Basiskok
Opleiding:
-
Competenties: Accuratesse
Sector: Horeca
Competenties: Accuratesse
Sector: Horeca
Huidig aantal opleidingen
43
Er zijn verschillende opleidingen die opleiden tot Kok. Dit zijn voornamelijk MBO opleidingen.
Kok (MBO niveau 2)
Zelfstandig Werkend Kok (MBO niveau 3)
Gespecialiseerd Kok/Leidinggevende Keuken (MBO niveau 4)
Om als Basiskok aan de s…
Opleiding Medewerker bediening
Opleiding:
-
Competenties: Doorzettingsvermogen
Sector: Horeca
Competenties: Doorzettingsvermogen
Sector: Horeca
Huidig aantal opleidingen
81
Voor de functie van Bedienend medewerker wordt over het algemeen geen specifieke (horeca)opleiding gevraagd. Ervaring is meestal wel gewenst. Veel horecamedewerkers gaan daarom eerst aan de slag als Keukenhulp, Afwasser, Assistent-Bedienend Medewerke…
Opleiding Ober
Opleiding:
-
Competenties: Aanpassingsvermogen
Sector: Horeca
Competenties: Aanpassingsvermogen
Sector: Horeca
Huidig aantal opleidingen
1
Er zijn verschillende opleidingen tot het worden van ober/kelner. Deze opleidingen zijn meestal één of twee jarig en MBO.
Daarnaast kan de ober zich ook door meer ervaren obers laten bijscholen of een cursus volgen in een restaurant.
Opleiding Hostess
Opleiding:
-
Competenties: Aanpassingsvermogen
Sector: Horeca
Competenties: Aanpassingsvermogen
Sector: Horeca
Huidig aantal opleidingen
0
De MBO opleiding ‘Stewardess Receptioniste Hostess’ ( SRH ) leidt op tot hostess. Hiervoor is een VMBO diploma noodzakelijk. Om hostess te worden, is de beheersing van vreemde talen een pre. Een vakkenpakket met talen en of een prof…
Opleiding Manager horeca
Opleiding:
-
Competenties: Anticiperen
Sector: Algemeen
Competenties: Anticiperen
Sector: Algemeen
Huidig aantal opleidingen
90
Om manager Horeca te worden is het vooral belangrijk dat iemand het leiding geven in zich heeft. Als dit niet het geval is, dan maakt iemand sowieso geen kans om een baan als manager te krijgen. Verder is er een aantal opleidingen wat goe…
Opleiding Lakei
Opleiding:
-
Competenties: Aanpassingsvermogen
Sector: Facilitaire Dienstverlening
Competenties: Aanpassingsvermogen
Sector: Facilitaire Dienstverlening
Huidig aantal opleidingen
0
Een Lakei heeft minimaal MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur Middelbare Hotelschool aangevuld met gerichte opleidingen.
Filter