Opleidingen Horeca Opleidingen Horeca

Opleidingen Horeca

63 opleidingen voor Horeca

Actieve filters:
    • Verfijn op beroepsgroep
      • Meer
    • Verfijn op salaris niveau
      • Meer
    • Verfijn op studierichtingen
      • Meer
    • Verfijn op opleidingsniveaus
      • Meer
    • Verfijn op competenties
      • Meer
    Opleiding Regiomanager
    Opleiding: -
    Competenties: Coachen
    Sector: Agrarisch & Milieu

    Huidig aantal opleidingen

    224
    Om aan de slag te kunnen als Regiomanager moet je in de meeste gevallen in het bezit zijn van een HBO-diploma. De opleidingsrichting hangt af van de branche waar het bedrijf onder valt. De meeste werkgevers vragen om enkele jaren relevante werkervar…
    Opleiding Hotelmanager
    Opleiding: -
    Competenties: Anticiperen
    Sector: Horeca

    Huidig aantal opleidingen

    90
    Zowel opleidingen op MBO niveau als op HBO maken het mogelijk om Hotelmanager te worden. Zo bestaat de opleiding Hotelmanagement (MBO). Deze opleiding richt zich op een managementcarrière in de hospitalitybranche. Hierna kan men eventueel verd…
    Opleiding Gastheer/-vrouw
    Opleiding: -
    Competenties: Flexibiliteit
    Sector: Horeca

    Huidig aantal opleidingen

    73
    Een opleiding tot Gastheer of Gastvrouw is de MBO niveau 2 opleiding Gastheer/Gastvrouw. Om te werken in de horeca is het erg belangrijk om veel ervaring op te doen. Dit wordt bij de beroepsopleidgende leerweg (BOL) opgedaan tijdens de stages…
    Opleiding Sous-chef
    Opleiding: -
    Competenties: Coachen
    Sector: Horeca

    Huidig aantal opleidingen

    50
    Er zijn verschillende opleidingen die opleiden tot Kok. Dit zijn voornamelijk MBO opleidingen die erg praktijkgericht zijn. - Kok (MBO niveau-2) - Zelfstandig Werkend Kok (MBO niveau-3) - Gespecialiseerd Kok / Leidinggevende Keuken (MB…
    Opleiding Basiskok
    Opleiding: -
    Competenties: Accuratesse
    Sector: Horeca

    Huidig aantal opleidingen

    43
    Er zijn verschillende opleidingen die opleiden tot Kok. Dit zijn voornamelijk MBO opleidingen. Kok (MBO niveau 2) Zelfstandig Werkend Kok (MBO niveau 3) Gespecialiseerd Kok/Leidinggevende Keuken (MBO niveau 4)   Om als Basiskok aan de s…
    Opleiding Medewerker bediening
    Opleiding: -
    Competenties: Doorzettingsvermogen
    Sector: Horeca

    Huidig aantal opleidingen

    81
    Voor de functie van Bedienend medewerker wordt over het algemeen geen specifieke (horeca)opleiding gevraagd. Ervaring is meestal wel gewenst. Veel horecamedewerkers gaan daarom eerst aan de slag als Keukenhulp, Afwasser, Assistent-Bedienend Medewerke…
    Opleiding Ober
    Opleiding: -
    Competenties: Aanpassingsvermogen
    Sector: Horeca

    Huidig aantal opleidingen

    1
    Er zijn verschillende opleidingen tot het worden van ober/kelner. Deze opleidingen zijn meestal één of twee jarig en MBO. Daarnaast kan de ober zich ook door meer ervaren obers laten bijscholen of een cursus volgen in een restaurant.
    Opleiding Hostess
    Opleiding: -
    Competenties: Aanpassingsvermogen
    Sector: Horeca

    Huidig aantal opleidingen

    0
    De MBO opleiding ‘Stewardess Receptioniste Hostess’  ( SRH ) leidt op tot hostess. Hiervoor is een VMBO diploma noodzakelijk. Om hostess te worden, is de beheersing van vreemde talen een pre. Een vakkenpakket met talen en of een prof…
    Opleiding Manager horeca
    Opleiding: -
    Competenties: Anticiperen
    Sector: Algemeen

    Huidig aantal opleidingen

    90
     Om manager Horeca te worden is het vooral belangrijk dat iemand het leiding geven in zich heeft. Als dit niet het geval is, dan maakt iemand sowieso geen kans om een baan als manager te krijgen.  Verder is er een aantal opleidingen wat goe…
    Opleiding Lakei
    Opleiding: -
    Competenties: Aanpassingsvermogen
    Sector: Facilitaire Dienstverlening

    Huidig aantal opleidingen

    0
    Een Lakei heeft minimaal MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur Middelbare Hotelschool aangevuld met gerichte opleidingen.
    per pagina

    Filter