Opleidingen of training Human Resource Development (HRD) Groningen

Zoek je een opleiding Human Resource Development (HRD) in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Human Resource Development (HRD) die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Human Resource Development (HRD) Groningen

Heb je een HR-functie en wil je je meer verdiepen in de ontwikkeling van medewerkers? Volg een cursus Human Resource Development (HRD).
 
Na een cursus HRD kun je advies geven over de ontwikkeling van teams en individuele werknemers. Je kunt ontwikkelingsinstrumenten toepassen op medewerkers en de organisatie als geheel. Op die manier kun je bepaalde organisatorische doelen bereiken.
 
 

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Human Resource Development (HRD) in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Human Resource Development (HRD) in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Human Resource Development (HRD)

Online Cursussen & Trainingen Human Resource Development (HRD)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor Human Resource Development (HRD)

E-Learning De Lerende Organisatie  #Strategisch HRM #HRD

E-Learning De Lerende Organisatie #Strategisch HRM #HRD

Wil je Human Resource Management (HRM) binnen jouw organisatie stevig op de kaart zetten? Wil je ook met Strategisch HRM en Human Resource Development (HRD) bezig zijn, maar ontbreekt het je aan tijd of kennis?  In de huidige tijd van …

  • Onderwerp opleiding Lerende organisatie
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 1.995,00
Beoordeling


Filter