Opleidingen of training Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde (SPV) Arnhem

Zoek je een opleiding Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde (SPV) in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde (SPV) die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde (SPV) Arnhem

Ben jij Verpleegkundige en wil je je specialiseren in psychiatrie? Doe een opleiding of cursus Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde (SPV). 
 
Tijdens een opleiding of cursus SPV leer je hoe je intakegesprekken voert en diagnoses stelt, welke behandelingen er zijn en wanneer je welke behandeling aanraadt. De behandeling wordt vaak uitgevoerd in samenwerking met andere instanties. Voorbeelden van therapieën waar je alles over leert, zijn gedragstherapie en systeemtherapie. Verder krijg je vakken als Gesprekstechnieken en Motiverende Gespreksvoering. Ook leer je hoe je voorlichting geeft over medicatie, hoe je de werking ervan evalueert en daarover rapporteert aan een arts. 

 


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde (SPV) in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde (SPV) in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde (SPV)Filter