Opleidingen of training Supervisie Eindhoven

Zoek je een opleiding Supervisie in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Supervisie die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Supervisie Eindhoven

Ben jij Coach, Begeleider of Intervisor? Een cursus Supervisie kan je helpen om je begeleidingsvaardigheden te verbeteren.

Na een training Supervisie kun je verschillende begeleidingsmethoden inzetten om je doel te bereiken. Ook krijg je meer inzicht in jezelf: hoe ben jij als begeleider? Welke competenties bezit je, en aan welke competenties moet je nog werken? 

 

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Supervisie in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Supervisie in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Supervisie

Online Cursussen & Trainingen Supervisie

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor Supervisie

MBO Logistiek Supervisor (niveau 4)

MBO Logistiek Supervisor (niveau 4)

Als logistiek supervisor werk je zowel vanuit kantoor als de werkvloer van verschillende soorten bedrijven. Je stuurt het werkproces aan en heeft veel contact met teamleiders, collega?s van andere teams en de leidinggevenden. Daarnaast zorg je voor een efficiënte en …

  • Onderwerp opleiding Supervisie
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 4.999,00
  • Duur 24 maanden


Filter