Opleidingen Specialist Ouderengeneeskunde

Zou je graag Specialist Ouderengeneeskunde willen worden? Of ben je al Specialist Ouderengeneeskunde en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Specialist Ouderengeneeskunde, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

In totaal doet de specialist ouderengeneeskunde er 9 jaar over om tot die functie te komen. 6 jaar geneeskunde (3 jaar bachelor, 3 jaar master) waarna een vervolgopleiding naar specialist ouderengeneeskunde er nog eens 3 jaar bij optelt. Het is een lange en vaak ook stressvolle weg, waardoor iemand sterk in zijn of haar schoenen moet staan om tot dit beroep te komen. Een voordeel is dat na deze studie er een redelijke voldoening is door het salaris en de voldoening om mensen te helpen.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Specialist Ouderengeneeskunde

Er zijn geen opleidingen Specialist Ouderengeneeskunde aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Specialist Ouderengeneeskunde in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie