Opleidingen of training Straatmaker Utrecht

Zoek je een opleiding Straatmaker in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Straatmaker die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Straatmaker Utrecht

Zou je graag Straatmaker willen worden? Of ben je al Straatmaker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Straatmaker in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Straatmaker in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Straatmaker in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Straatmaker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Straatmaker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Straatmaker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Straatmaker? 

Om Straatmaker te worden volgt men een opleiding tot Straatmaker of Aankomend Straatmaker (respectievelijk MBO niveau-3 en -2). De meeste vaardigheden leert men in de praktijk, bij een leerbedrijf, maar men moet ook op school de benodigde rekenvaardigheden opdoen om het werk goed te kunnen uitvoeren.


Filter