Opleidingen of training Uroloog Zwolle

Zoek je een opleiding Uroloog in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Uroloog die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Uroloog Zwolle

Zou je graag Uroloog willen worden? Of ben je al Uroloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Uroloog in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Uroloog in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Uroloog in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Uroloog

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Uroloog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Uroloog

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren

Hoe word je een Uroloog? 

Om Uroloog te worden moet je eerst de WO opleiding Geneeskunde hebben afgerond. Deze opleiding duurt zes jaar. Daarna moet je op de afdeling Urologie van een Academisch Ziekenhuis verder studeren. Dit duurt zes jaar.

In totaal duurt de opleiding tot Uroloog dus twaalf jaar.

Je moet regelmatig vakliteratuur lezen en na- en bijscholingen gaan volgen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de urologie.

Daarnaast moet je je verplicht laten registreren als specialist.


Filter