Opleidingen Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling

Zou je graag Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling willen worden? Of ben je al Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling

Er zijn geen opleidingen Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit

Hoe word je een Verpleegkundige Interne geneeskunde afdeling? 

 

Om verpleegkundige op de Interne geneeskunde  afdeling  te worden moet je HBOV ( hbo verpleegkunde ) afronden of een opleiding MBO verpleegkunde. Het verschil tussen beide opleidingen is dat de student bij de HBO variant dieper op de stof in gaat dan bij de MBO opleiding. Daardoor weet de HBO verpleegkunde student ook meer van gezondheid of de ziekte van de patiënt dan de MBO verpleegkunde student. Echter, beide studenten krijgen in het uitoefenen van het vak dezelfde taken in het ziekenhuis.
Een aantal jaar geleden was het een vereiste dat de student voor HBOV het profiel Natuur en Gezondheid had afgerond op de middelbare school. Inmiddels echter, is het afronden van het vak biologie voldoende. Voor de MBO opleiding is het afronden van het VMBO met biologie voldoende om toegelaten te worden tot de opleiding. 


Filter