Opleidingen of training Zeefdrukker Rotterdam

Zoek je een opleiding Zeefdrukker in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Zeefdrukker die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Zeefdrukker Rotterdam

Zou je graag Zeefdrukker willen worden? Of ben je al Zeefdrukker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Zeefdrukker in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Zeefdrukker in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Zeefdrukker in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Zeefdrukker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Zeefdrukker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Zeefdrukker

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Hoe word je een Zeefdrukker? 

Er zijn verschillende Mbo-scholen die een opleiding tot Zeefdrukker aanbieden. Deze opleiding is van niveau 3 en duurt 2 tot 4 jaar, afhankelijk van de motivatie van de student en zijn vooropleiding en voorkennis. Tijdens de opleiding wordt de leerling klaargestoomd voor het werk van een Zeefdrukker, door onder andere de leerling met alle zeefdrukapparaten te leren omgaan, maar ook van andere werkzaamheden en processen binnen een drukbedrijf krijgt de leerling dingen mee.


Filter