6 handige vacaturesites om een stage te vinden

Veel studenten moeten een stage lopen om bijvoorbeeld af te studeren. Ben jij je ook al aan het oriënteren voor een stage in het nieuwe jaar? Dan is het slim om al op zoek te gaan naar stagevacatures.

Hierbij een selectie van een aantal populaire vacaturesites voor stages die je kunnen helpen jouw ideale stage te vinden.

Stage vacatures van nationaleberoepengids.nl

Dit is heel eenvoudig, klik op de volgende link en je vind direct een selectie stagevacatures. Mocht je niet direct een passende vacature voor een stage vinden, verfijn dan je zoekopdracht; bijvoorbeeld Stage marketing, Stage IT, of Stage HR.  

Bekijk alle Stagevacatures

Bekijk Stagevacatures per vakgebied

 

Andere vacaturesites voor stages:

Studentjob / Studentenwerk

Deze twee vacaturesites van YoungCapital zijn speciaal ingericht voor studenten en net-afgestudeerden. Ze geven een overzicht voor zowel werkgevers als studenten van stagefuncties, bijbanen, weekendwerk, fulltime banen, vakantiewerk en weekendwerk. YoungCapital heeft een bereik van meer dan 1,5 miljoen actief zoekende studenten en net-afgestudeerden.

Traineeshipplaza.nl

Dit job board is bedoeld als oriëntatiekanaal voor laatstejaars studenten en jonge professionals. Het is met name gericht op HBO- en WO-studenten en biedt zowel meeloopstages als afstudeerstages aan. Door het aanbod van startersfuncties en informatie over solliciteren is Traineeshipplaza uitgegroeid tot een oriëntatiepunt voor hoogopgeleide starters, die op zoek zijn naar een uitdagende functie met toekomstperspectief.

Stagemotor

Deze vacaturebank beschikt over een groot bestand van meer dan 600.000 studenten, die per functie worden benaderd per mail. Stagemotor richt zich geheel op stagefuncties voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Stagemotor is onderdeel van Melon Media en heeft aparte websites voor bijbanen en startersbanen, deze vacaturesites zijn te raadplegen via deze link.

Stage.nl

Ook deze vacaturesite is net net als Studentjob en Studentenwerk onderdeel van YoungCapital. De doelgroep bestaat voornamelijk uit MBO- en HBO-studenten. Met een bestand van meer dan 16.000 studenten is Stage.nl een grote speler in de markt.

Marketingfacts

Dit is een zogenaamde niche website, bedoeld voor marketingprofessionals. Het beschikt naast een marketingplatform met inhoudelijke content ook over een vacaturesite voor marketing- en communicatieprofessionals. Een belangrijk onderdeel is het aanbod van stagevacatures. Onder andere via RSS feed worden ook latente kandidaten aangesproken. Marketingfacts is een onderdeel van BBP Media.

VONQ is hét online recruitment marketing bureau voor al jouw wervingsvraagstukken. VONQ helpt bedrijven met het bereiken van de juiste doelgroep door de inzet via slimme recruitment tools, up-to-date recruitment data en recruitment marketing kennis. Met 10 jaar recruitment marketing ervaring en meer dan 100.000 recruitment campagnes zijn wij als geen ander in staat jou te helpen met het vinden en bereiken van de juiste doelgroep. Voor meer informatie, bezoek www.vonq.com/nl of stuur een bericht naar hello@vonq.com.


Terug naar het overzicht