U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent algemene beveiliging

Docent algemene beveiliging worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent algemene beveiliging? Lees de functieomschrijving.

De docent algemene beveiliging geeft les in het vak algemene beveiliging.

De docent algemene beveiliging geeft les op een MBO opleiding in de richting beveiliging of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent algemene beveiliging is zijn leerlingen opleiden naar een baan binnen de algemene beveiliging. De docent algemene beveiliging geeft onder andere les over onderwerpen als de integrale veiligheid, bescherming, beleving en besturing. Zo leren de leerlingen/studenten bijvoorbeeld hoe zij moeten handelen tijdens een ramp (rampenbestrijding).

De docent algemene beveiliging ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal. Hij geeft zijn leerlingen/ toetsen, huiswerk, theorie en praktijkopdrachten en werkstukken die hij vervolgens nakijkt, met ze bespreekt en becijfert. Na aanleiding van deze resultaten kijkt de docent algemene beveiliging naar de studievoortgang van zijn leerlingen en bespreekt deze met ze. Als de resultaten er niet goed voorstaan kan de docent algemene beveiliging eventueel individuele begeleiding aanbieden of de leerlingen extra tips en adviezen geven.

De docent algemene beveiliging heeft verstand van het vak algemene beveiliging en weet dit op een leuke, interessante en educatieve manier op zijn leerlingen over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling zich vervelend gedraagt om zo de orde in de klas te bewaren of te herstellen. Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent algemene beveiliging ook aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om te praten over de leerlingen en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en school. Ook zal de docent algemene beveiliging aanwezig zijn bij ouderavonden om met de ouders van leerlingen de studievoortgang van hun kind te bespreken.

Mensen vonden ons op: Job Docent algemene beveiliging, Baan Docent algemene beveiliging, Docent algemene beveiliging Worden, Functie-eisen Docent algemene beveiliging, Verantwoordelijkheden Docent algemene beveiliging, Functieprofiel Docent algemene beveiliging, Wat doet een Docent algemene beveiliging, Werken als Docent algemene beveiliging.

Docent algemene beveiliging worden: Opleiding tot docent algemene beveiliging

De docent algemene beveiliging heeft de opleiding ''Integrale Veiligheidskunde'' of Integrale veiligheid gevolgd. Deze opleidingen zijn vier jaar en HBO

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent algemene beveiliging, Docent algemene beveiliging Worden, Opleidingsniveau Docent algemene beveiliging, Scholing Docent algemene beveiliging, Studie Docent algemene beveiliging, Bijscholing Docent algemene beveiliging, Omscholing Docent algemene beveiliging.

Organisaties waar een docent algemene beveiliging doorgaans werkzaam is

De docent algemene beveiliging werkt op een MBO opleiding beveiliging op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent algemene beveiliging, Docent algemene beveiliging Worden, Opleidingsniveau Docent algemene beveiliging, Scholing Docent algemene beveiliging, Studie Docent algemene beveiliging, Bijscholing Docent algemene beveiliging, Omscholing Docent algemene beveiliging.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent algemene beveiliging

De docent algemene beveiliging verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2100,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent algemene beveiliging, Loon Docent algemene beveiliging, Wat verdien je als Docent algemene beveiliging, Salarisschaal Docent algemene beveiliging, Salarisindicatie Docent algemene beveiliging, Bonus Docent algemene beveiliging, CAO Docent algemene beveiliging, Brutoloon Docent algemene beveiliging, Nettoloon Docent algemene beveiliging, Vakantiedagen Docent algemene beveiliging, Pensioen Docent algemene beveiliging.

Competenties, skills & vaardigheden docent algemene beveiliging

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak algemene beveiliging
Mensen vonden ons op: Kennis Docent algemene beveiliging, Vaardigheden Docent algemene beveiliging, Attitude Docent algemene beveiliging, Kwalificaties Docent algemene beveiliging, Competentieprofiel Docent algemene beveiliging.

Boeken voor het beroep docent algemene beveiliging

Wil je meer weten over het beroep docent algemene beveiliging? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent algemene beveiliging bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent algemene beveiliging te komen.

Leren en Onderwijzen | R. Standaert

inleiding tot de algemene didactiek. Commentaar voor docenten - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789033462313 | 288 pagina's

Leren en onderwijzen is een integrale methode algemene didactiek. Deze methode is bedoeld voor lerarenopleidingen in het hoger onderwijs, na- en bijscholingen, GPB-opleidingen,.. Leren en onderwijzen kan ook als zelfstu diepakket worden gebruikt. Sinds de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent algemene beveiliging, Docent algemene beveiliging ebooks, boek Docent algemene beveiliging.

Persoonstypen docent algemene beveiliging

De docent algemene beveiliging is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent algemene beveiliging een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak algemene beveiliging over op zijn leerlingen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent algemene beveiliging, Karakter Docent algemene beveiliging.

Netwerk docent algemene beveiliging

Het netwerk van de docent algemene beveiliging bestaat uit zijn collega's, de leerlingen, de directeur van de school, de ouders van leerlingen tijdens ouderavonden en eventueel mensen uit het vak die op school komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent algemene beveiliging, Medewerkers Docent algemene beveiliging.

Is het beroep docent algemene beveiliging iets voor jou?

Zou je graag docent algemene beveiliging willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent algemene beveiliging bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent algemene beveiliging, beroepskeuzetest Docent algemene beveiliging, beroep Docent algemene beveiliging kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent algemene beveiliging

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent algemene beveiliging is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO opleidingen.

Arbeidsmarktperspectief score docent algemene beveiliging

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent algemene beveiliging. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent algemene beveiliging, Promotie mogelijkheden Docent algemene beveiliging, Carriere Docent algemene beveiliging.

Solliciteren op de functie docent algemene beveiliging

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent algemene beveiliging dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent algemene beveiliging belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent algemene beveiliging. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent algemene beveiliging, CV Docent algemene beveiliging, sollicitatie Docent algemene beveiliging.

Interviews met docent algemene beveiliging

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent algemene beveiliging

Vacatures docent algemene beveiliging

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent algemene beveiliging? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent algemene beveiliging. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent algemene beveiliging geeft les in het vak algemene beveiliging. De docent algemene beveiliging geeft les op een MBO opleiding in de richting beveiliging of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent algemene beveiliging is zijn leerlingen opleiden naar een baan binnen de algemene beveiliging.

Beoordeling Docent algemene beveiliging

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent algemene beveiliging' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent algemene beveiliging

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep