Opleidingen Accountmanager Verzekeringen

Zou je graag Accountmanager Verzekeringen willen worden? Of ben je al Accountmanager Verzekeringen en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Accountmanager Verzekeringen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De Accountmanager Verzekeringen heeft minimaal MBO werk- en denkniveau met de nodige ervaring in een commerciële functie, of heeft een HBO opleiding gevolgd, bijvoorbeeld Marketing Management of Commerciële Economie.

Daarnaast moet hij in het bezit zijn van diverse WFT (Wet op Financieel Toezicht) diploma's, als WFT Basis en WFT Schade. Dit zijn cursussen in financiële dienstverlening. Ook het diploma Assurantie A is vaak vereist.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Accountmanager Verzekeringen

Er zijn geen opleidingen Accountmanager Verzekeringen aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Accountmanager Verzekeringen in werkt

Bekijk alle opleidingen Finance