Opleidingen of training Agrariër Amsterdam

Zoek je een opleiding Agrariër in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Agrariër die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Agrariër Amsterdam

Zou je graag Agrariër willen worden? Of ben je al Agrariër en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Agrariër in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Agrariër in Amsterdam:

Keurmeester Landbouw Tuin en Parkmachines

Keurmeester Landbouw Tuin en Parkmachines | regio Amsterdam

Cursus keurmeester landbouw-, tuin- en parkmachines Voor wie? Medewerkers die zijn belast met het keuren van landbouw- en/of tuin- en parkmachines, groenmachines en/of grondverzetmachines. Deelnemers worden opgeleid voor het keuren van groenmachines volgens wettelijke verplichting: de Machinerichtlijn, Richtlijn Arbeidsmiddelen, Wegenverkeerswet, …

  • Onderwerp opleiding Agrariër
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 295,00
  • Duur 1 uur
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Agrariër

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Agrariër

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid

Hoe word je een Agrariër? 

Er zijn verschillende opleidingen die de Agrariër kan volgen. De Agrariër heeft hierbij keuze uit diverse agrarische beroepsopleidingen die aangeboden worden door de Agrarische Opleidingscentra (AOC’s). Ook kan de Agrariër het vak goed in de praktijk leren. Vaak is de Agrariër al van jongs af aan bij het bedrijf en leert zo alle vaardigheden.


Filter