Opleidingen Agrarisch Medewerker

Zou je graag Agrarisch Medewerker willen worden? Of ben je al Agrarisch Medewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Agrarisch Medewerker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan de slag te kunnen als Agrarisch Medewerker zijn er diverse agrarische opleidingen. Één van de bekendste opleidingsinstituten op het agrarisch gebied is het Agrarisch Opleidingscentrum (AOC). Hier kunnen allerlei opleidingen gevolgd worden op het gebied van plant, dier, milieu en voedsel. Deze opleidingen zijn op MBO-niveau.

De 1 beste opleidingen voor een Agrarisch Medewerker:

Knaagdierbeheersing op het agrarisch bedrijf

Agrarisch recht|Agrarisch | Open inschrijving |€ 90.00 | Max. deelnemers: 40 | Totale lesduur: 1

Wil je professioneel rodenticiden toepassen in de gebouwen van een agrarisch bedrijf? Dan heb je papieren nodig: een vakbekwaamheidsbewijs gewasbescherming mét een aantekening KBA. Met deze kennisbijeenkomst kun je de aantekening KBA behalen. Voorwaarde voor deelname is vanzelfsprekend een geldig vakbekwaamheidsbewijs. Na de kennisbijeenkomst KBA krijg je een nieuw vakbekwaamheidsbewijs met daarop de vakbekwaamheden gewasbescherming …