Opleidingen of training Agrarisch Medewerker Amsterdam

Zoek je een opleiding Agrarisch Medewerker in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Agrarisch Medewerker die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Agrarisch Medewerker Amsterdam

Zou je graag Agrarisch Medewerker willen worden? Of ben je al Agrarisch Medewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Agrarisch Medewerker in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Agrarisch Medewerker in Amsterdam:

Keurmeester Landbouw Tuin en Parkmachines

Keurmeester Landbouw Tuin en Parkmachines | regio Amsterdam

Cursus keurmeester landbouw-, tuin- en parkmachines Voor wie? Medewerkers die zijn belast met het keuren van landbouw- en/of tuin- en parkmachines, groenmachines en/of grondverzetmachines. Deelnemers worden opgeleid voor het keuren van groenmachines volgens wettelijke verplichting: de Machinerichtlijn, Richtlijn Arbeidsmiddelen, Wegenverkeerswet, …

  • Onderwerp opleiding Agrarisch Medewerker
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 295,00
  • Duur 1 uur
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Agrarisch Medewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Agrarisch Medewerker

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Energie
Energie

Hoe word je een Agrarisch Medewerker? 

Om aan de slag te kunnen als Agrarisch Medewerker zijn er diverse agrarische opleidingen. Één van de bekendste opleidingsinstituten op het agrarisch gebied is het Agrarisch Opleidingscentrum (AOC). Hier kunnen allerlei opleidingen gevolgd worden op het gebied van plant, dier, milieu en voedsel. Deze opleidingen zijn op MBO-niveau.


Filter