Opleidingen Ambulancechauffeur

Zou je graag Ambulancechauffeur willen worden? Of ben je al Ambulancechauffeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Ambulancechauffeur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om ambulancechauffeur te worden dient men een rijbewijs B & C te hebben, een diploma in de EHBO, en vervolgens een opleiding in Ambulancezorg te volgen die de specifieke vaardigheden bijleert. In deze opleiding begint men al als ambulancechauffeur te werken, maar met een begeleider naast het stuur die alles in de gaten houdt. Na het succesvol afronden van deze opleiding is het nodig om steeds cursussen te blijven volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in hulpverlening.

De 1 beste opleidingen voor een Ambulancechauffeur:

E-learning EHBO - geen praktijk

EHBO | Open inschrijving |€ 26.86 | Max. deelnemers: 20 | Totale lesduur: 1

Wil je graag wat meer weten van eerste hulp, maar is een praktijkcursus niet nodig? Dan is deze e-learningcursus voor jou bedoeld. Dat kan zijn als opfrisser of misschien als introductie. De e-learningcursus EHBO doe je achter de computer, of lekker op de bank met de laptop op schoot. Nadat je de (interactieve) e-learningcursus helemaal …