Opleidingen of training Anesthesist Eindhoven

Zoek je een opleiding Anesthesist in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Anesthesist die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Anesthesist Eindhoven

Zou je graag Anesthesist willen worden? Of ben je al Anesthesist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Anesthesist in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Anesthesist in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Anesthesist in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Anesthesist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Anesthesist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Anesthesist

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Anesthesist? 

Om Anesthesist te worden moet je eerst de WO opleiding Geneeskunde hebben afgerond. Deze opleiding duurt  zes jaar. Vervolgens moet je je specialiseren, wat kan bij een opleidingsziekenhuis. De specialisatie Anesthesie duurt vijf jaar. In totaal duurt de opleiding tot Anesthesist dus elf jaar.

Je moet je je hele carrière laten bijscholen en nascholen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen (zoals nieuwe behandelmethoden).

Je bent verplicht je te registreren.

Je kan je na de opleiding nog verder specialiseren, bijvoorbeeld tot Anesthesioloog-internist


Filter