Opleidingen of training Applicatieontwerper Rotterdam

Zoek je een opleiding Applicatieontwerper in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Applicatieontwerper die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Applicatieontwerper Rotterdam

Zou je graag Applicatieontwerper willen worden? Of ben je al Applicatieontwerper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Applicatieontwerper in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Applicatieontwerper in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Applicatieontwerper in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Applicatieontwerper

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Applicatieontwerper

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Applicatieontwerper

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Applicatieontwerper? 

Op het MBO-niveau is de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkeling (Applicatieontwikkelaar) geschikt om aan de slag te kunnen als Applicatieontwerper. Om je te specialiseren kun je ook de opleidingen Gamedeveloper (MBO)  of Mediadeveloper (MBO) volgen. Op HBO-niveau kunnen onder andere de opleidingen Informatica en Bedrijfskundige Informatica gevolgd worden.


Filter