Opleidingen of training Archeoloog Zwolle

Zoek je een opleiding Archeoloog in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Archeoloog die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Archeoloog Zwolle

Zou je graag Archeoloog willen worden? Of ben je al Archeoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Archeoloog in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Archeoloog in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Archeoloog in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Archeoloog

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Archeoloog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Archeoloog

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Archeoloog? 

Om Archeoloog te worden moet men een Universitaire opleiding in de Archeologie volgen. Hierbij kan men zich specialiseren in een tijdsperiode (bijv. prehistorie, Klassieke periode) of een onderzoeksmethode. Na een driejarige Bachelor (WO) in Archeologie kan men ofwel een Research Master of een gewone Master volgen. De Research Master heeft in het algemeen een striktere selectieprocedure en is meer gericht op Archeologen die hun eigen onderzoek willen gaan doen. Deze Master duurt dan ook twee jaar, terwijl de onderwijsmaster maar één jaar duurt.


Filter