Opleidingen Asbestsaneerder

Zou je graag Asbestsaneerder willen worden? Of ben je al Asbestsaneerder en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Asbestsaneerder, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan de slag te kunnen als Asbestsaneerder kan een opleiding of cursus tot Deskundig Asbestverwijderaar (DAV) gevolgd worden. Na het volgen van deze opleiding kan de Asbestsaneerder aan de slag. Om het diploma Deskundig Asbestverwijderaar te halen, kan een opleiding in de vorm van een leerbaan gevolgd worden of een meerdaagse cursus. Als voor een leerbaan gekozen wordt, wordt er eerst gewerkt als Leerling Asbestsaneerder. Als ingangseis wordt vaak een cursus basisveiligheid gevraagd.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Asbestsaneerder

Er zijn geen opleidingen Asbestsaneerder aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Asbestsaneerder in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw