Opleidingen of training Assistent Inkoper Rotterdam

Zoek je een opleiding Assistent Inkoper in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Inkoper die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Assistent Inkoper Rotterdam

Zou je graag Assistent Inkoper willen worden? Of ben je al Assistent Inkoper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Assistent Inkoper in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Inkoper in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Inkoper in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Assistent Inkoper

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Assistent Inkoper

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Assistent Inkoper

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Assistent Inkoper? 

De Assistent Inkoper moet minimaal MBO werk- en denkniveau hebben. De functie wordt ook op HBO niveau aangeboden. Een commerciële opleiding of een opleiding in de richting van Logistiek vormt een goede basis.
Ook zijn er cursussen op MBO niveau die voor specifiek Assistent Inkopers bedoeld zijn.
 


Filter