Opleidingen of training Assistent Opticien Arnhem

Zoek je een opleiding Assistent Opticien in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Opticien die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Assistent Opticien Arnhem

Zou je graag Assistent Opticien willen worden? Of ben je al Assistent Opticien en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Assistent Opticien in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Opticien in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Assistent Opticien in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Assistent Opticien

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Assistent Opticien

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Assistent Opticien

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Online Cursussen & Trainingen Assistent Opticien

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Assistent Opticien. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Assistent Opticien nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Opticien Assistent E-Learning

Opticien Assistent E-Learning

Help mensen beter te zien met de opleiding Opticien AssistentRuim 6 op de 10 mensen in Nederland draagt een bril of contactlenzen. Het is dan ook niet vreemd dat de optiekbranche een sector is met veel werkgelegenheid. Volg de opleiding …

  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 522,10
  • Duur 9 maanden

Hoe word je een Assistent Opticien? 

Je moet minimaal de MBO opleiding Assistent Opticien niveau 1 hebben afgerond. Deze duurt twee jaar.

Je kan ook de opleidingen Medewerker Optiek (niveau 2), een tweejarige opleiding, of de opleiding Allround Medewerker Optiek (niveau 3) volgen. Deze laatste duurt drie jaar.

Ook kan je beginnen bij niveau 1 en vervolgens doorstuderen voor niveau 2 (wat dat nog een jaar duurt) en vervolgens niveau 3.

Er is een mogelijkheid om door te studeren tot Opticien of Opticien Manager. Ook bestaat de MBO opleiding Technisch Oogheelkundig Assistent niveau 4.


Filter