Opleidingen of training Audiovisueel Medewerker Maastricht

Zoek je een opleiding Audiovisueel Medewerker in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Audiovisueel Medewerker die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Audiovisueel Medewerker Maastricht

Zou je graag Audiovisueel Medewerker willen worden? Of ben je al Audiovisueel Medewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Audiovisueel Medewerker in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Audiovisueel Medewerker in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Audiovisueel Medewerker in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Audiovisueel Medewerker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Audiovisueel Medewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Audiovisueel Medewerker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Audiovisueel Medewerker? 

De MBO opleiding (Allround) Audiovisueel Medewerker is een driejarige studie die (eventueel afhankelijk van de vooropleiding) ook verkort kan worden gevolgd.

De opleiding is gericht op de technische kennis die nodig is voor de uitoefening van het beroep evenals kennis van de voor evenementen benodigde apparatuur. Een belangrijke nadruk ligt op  aansluiting en instelling van licht en geluid. Je leert ook hoe je een licht- en geluidsplan kunt lezen en hoe alle randapparatuur werkt.

Ook veiligheid, financiën, toepassingen, bedrijfsvoering, plannen, organiseren en kwaliteitscontrole komen aan bod.

Onderdeel van de studie is een stage in het werkveld.


Filter