Opleidingen Audiovisueel Medewerker

Zou je graag Audiovisueel Medewerker willen worden? Of ben je al Audiovisueel Medewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Audiovisueel Medewerker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De MBO opleiding (Allround) Audiovisueel Medewerker is een driejarige studie die (eventueel afhankelijk van de vooropleiding) ook verkort kan worden gevolgd.

De opleiding is gericht op de technische kennis die nodig is voor de uitoefening van het beroep evenals kennis van de voor evenementen benodigde apparatuur. Een belangrijke nadruk ligt op  aansluiting en instelling van licht en geluid. Je leert ook hoe je een licht- en geluidsplan kunt lezen en hoe alle randapparatuur werkt.

Ook veiligheid, financiën, toepassingen, bedrijfsvoering, plannen, organiseren en kwaliteitscontrole komen aan bod.

Onderdeel van de studie is een stage in het werkveld.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Audiovisueel Medewerker

Er zijn geen opleidingen Audiovisueel Medewerker aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Audiovisueel Medewerker in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment