Opleidingen Bedrijfseconomisch Medewerker

Zou je graag Bedrijfseconomisch Medewerker willen worden? Of ben je al Bedrijfseconomisch Medewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bedrijfseconomisch Medewerker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

HBO Bedrijfseconomie. Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met het ERP systeem (Enterprise Resource Planning). Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engelse taal in woord en geschrift.

De 1 beste opleidingen voor een Bedrijfseconomisch Medewerker:

HBO Controlling

Controlling / Controller | Klassikaal |€ 3195.00 |Niveau: HBO | Totale lesduur: 6

Controlling is het verantwoordelijk zijn voor het proces van planning en control binnen een organisatie. De controller ziet als bedrijfseconomisch onderzoeker toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten. Daarbij adviseert een controller de financiële leiding van een organisatie. Het is een zeer verantwoordelijke baan. Tijdens deze praktische opleiding leert u de basis …