Bedrijfseconomisch Medewerker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Bedrijfseconomisch Medewerker? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep bedrijfseconomisch medewerker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je bedrijfseconomisch medewerker wordt.

 

Wat is een Bedrijfseconomisch Medewerker?

Een Bedrijfseconomisch Medewerker realiseert de optimale verwerking van bedrijfseconomische gegevens. Men verricht alle voorkomende werkzaamheden die samenhangen met de bedrijfsadministratie, te weten: bedrijfseconomische- en calculatievraagstukken, het beheersen van de bedrijfskosten, het periodiek verzorgen van rapportages en analyses voor het optimaal functioneren van accountingsystemen. Het is binnen een bedrijf een belangrijke vertrouwelijke functie: men krijgt inzicht in de interne financiële aspecten van bedrijven en organisaties. Daarbij houdt de Bedrijfseconomisch Medewerker rekening met externe factoren zoals marktwerking. De inrichting van de administratieve organisatie behoort eveneens tot zijn/haar takenpakket. Daarnaast is men gesprekspartner voor Juristen, Marketingspecialisten en Bedrijfseconomen.Wil je werken als Bedrijfseconomisch Medewerker?

Werk je al als Bedrijfseconomisch Medewerker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Bedrijfseconomisch Medewerker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Bedrijfseconomisch Medewerker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Bedrijfseconomisch Medewerker in één oogopslag

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2300 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

1


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Bedrijfseconomisch Medewerker

Wat verdient een Bedrijfseconomisch Medewerker?

Een Bedrijfseconomisch Medewerker heeft een bruto maandsalaris van € 2300 tot € 3500, afhankelijk van de specialisatie en of het een functie betreft in het bedrijfsleven of bij de overheid. Een nieuwe mogelijkheid als allround adviseur of zelfstandig bedrijfseconoom vormen een mooie uitdaging om verder door te groeien.

Salarisschaal Bedrijfseconomisch Medewerker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Bedrijfseconomisch Medewerker

Op zoek naar een nieuwe baan als Bedrijfseconomisch Medewerker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Bedrijfseconomisch Medewerker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Bedrijfseconomisch Medewerker vacatures

Bedrijfseconomisch medewerkers (senior + junior)
Aqualab Zuid B.V.
Ben jij de…Bedrijfseconomisch medewerker junior + senior , FTE…die we zoeken?Kom dan gauw praten!Aqualab Zuid B.V. is voor haar klanten de professionele partner bij het bewaken …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Bedrijfseconomisch Medewerker

Wat is de toekomst van Bedrijfseconomisch Medewerker?

Doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig Bedrijfseconoom of een functie in het economisch topmanagement. Daarbij hoort een ander marktconform salaris van gemiddeld € 70.000,-- bruto op jaarbasis.

Baankans Bedrijfseconomisch Medewerker

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

1


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Bedrijfseconomisch Medewerker worden: Opleidingen tot Bedrijfseconomisch Medewerker

Wil je bedrijfseconomisch medewerker worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Bedrijfseconomisch Medewerker? 

HBO Bedrijfseconomie. Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met het ERP systeem (Enterprise Resource Planning). Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engelse taal in woord en geschrift.

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Bedrijfseconomisch Medewerker

HBO Controlling
Controlling is het verantwoordelijk zijn voor het proces van planning en control binnen een organisatie. De controller ziet als bedrijfseconomisch onderzoeker toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen …
Meer opleidingen Bedrijfseconomisch Medewerker

Weet je nog niet of je Bedrijfseconomisch Medewerker wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Bedrijfseconomisch Medewerker of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Bedrijfseconomisch Medewerker

Met wie werkt een Bedrijfseconomisch Medewerker samen? 

Een Bedrijfseconomisch Medewerker heeft veel contact in zijn dagelijkse werk met de administratie die erbij komt kijken. Verder zal hij of zij zijn dagelijks licht laten schijnen op de marketing-processen en vandaaruit zijn of haar positie bepalen in het geheel. Dit is nauw gerelateerd aan de economische toestand van een bedrijf en in breder verband van een land of werelddeel. Al deze afwegingsprocessen maken het beroep van Bedrijfseconomisch Medewerker tot een uitdagende verantwoordelijke functie.


Bedrijfseconomisch Medewerker


Organisaties waar een Bedrijfseconomisch Medewerker werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Bedrijfseconomisch Medewerker meestal werkt.

Waar werkt een Bedrijfseconomisch Medewerker?

Een Bedrijfseconomisch Medewerker kan werkzaam zijn in het bedrijfsleven maar ook bij een hoge of lagere overheid zoals een ministerie of gemeente.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Bedrijfseconomisch Medewerker

Waar kun je het beste werken als Bedrijfseconomisch Medewerker? Hieronder vind je de best door de Bedrijfseconomisch Medewerker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Bedrijfseconomisch Medewerker.

Competenties, Skills en Vaardigheden Bedrijfseconomisch Medewerker:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Bedrijfseconomisch Medewerker.

Welke competenties heeft een Bedrijfseconomisch Medewerker nodig?

Een Bedrijfseconomisch Medewerker heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Bedrijfseconomisch Medewerker

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Bedrijfseconomisch Medewerker passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Bedrijfseconomisch Medewerker nodig? 

Een Bedrijfseconomisch Medewerker is een Succesvolle Werker want hij kijkt op een doelgerichte manier naar het werk wat hij doet en is zich ervan bewust dat het resultaat ten allen tijde bovenaan staat. Daarnaast is een Bedrijfseconomisch Medewerker een Waarnemer die het gehele financiële proces van een bedrijf in kaart brengt en bijhoudt.

Bekijk de persoonstypen voor Bedrijfseconomisch Medewerker


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Bedrijfseconomisch Medewerker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Bedrijfseconomisch Medewerker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Bedrijfseconomisch Medewerker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Bedrijfseconomisch Medewerker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Bedrijfseconomisch Medewerker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Bedrijfseconomisch Medewerker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Bedrijfseconomisch Medewerker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Bedrijfseconomisch Medewerker iets voor je?

Zou je graag Bedrijfseconomisch Medewerker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Bedrijfseconomisch Medewerker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Bedrijfseconomisch Medewerker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar