Beleidsmedeweker Marketing Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Beleidsmedeweker Marketing? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep beleidsmedeweker marketing. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je beleidsmedeweker marketing wordt.

 

Wat is een Beleidsmedeweker Marketing?

De Beleidsmedewerker Marketing is verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van het marketingbeleid van een bedrijf of organisatie. De Beleidsmedewerker moet goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen op marketinggebied en kijkt hoe deze ontwikkelingen geïmplementeerd kunnen worden in het bestaande beleid. De Beleidsmedewerker Marketing analyseert relevante informatie en koppelt dit aan wensen van de organisatie.  Hierbij wordt een marketingplan opgezet met daarin een analyse, visie, uitvoeringsvoorstel en oplossingen. Vervolgens wordt dit marketingplan voorgelegd aan bijvoorbeeld het management van een organisatie. 

Concreet houdt de Beleidsmedewerker Marketing zich bezig met het maken van nieuwe marketingplannen, het plannen en uitvoeren van het marketingbeleid van een organisatie, eventueel het werven van sponsoren, het aansturen van marketingprojecten en het bedenken van marketingstrategieën.Wil je werken als Beleidsmedeweker Marketing?

Werk je al als Beleidsmedeweker Marketing en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Beleidsmedeweker Marketing worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Beleidsmedeweker Marketing, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Beleidsmedeweker Marketing in één oogopslag

Netwerk:

  • Management Team
  • Marketing Manager
  • Medewerker Marketing

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2111 tot €6285

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Beleidsmedeweker Marketing

Wat verdient een Beleidsmedeweker Marketing?

Het salaris van een Beleidsmedewerker Marketing ligt tussen de €2111 en  €6285. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, de opleiding en ervaring.

Naast een marktconform salaris bestaat er de mogelijkheid van een auto van de zaak en een collectieve pensioensregeling. Daarnaast is zelfontwikkeling mogelijk door vervolgopleidingen en coaching.

Salarisschaal Beleidsmedeweker Marketing

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Beleidsmedeweker Marketing

Er zijn geen vacatures Beleidsmedeweker Marketing aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Beleidsmedeweker Marketing in werkt.

Meer weten over de sector waar een Beleidsmedeweker Marketing in werkt

Bekijk werken in Marketing & Communicatie

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Beleidsmedeweker Marketing

Wat is de toekomst van Beleidsmedeweker Marketing?

Er is een redelijk arbeidsmarktperspectief voor de Beleidsmedewerker Marketing. Er zijn voldoende vacatures, al zal heeft de economische crisis wel invloed gehad op het aanbod. Verder zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Zo is het mogelijk om door te stromen naar een managementfunctie.

Baankans Beleidsmedeweker Marketing

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Beleidsmedeweker Marketing worden: Opleidingen tot Beleidsmedeweker Marketing

Wil je Beleidsmedeweker Marketing worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Beleidsmedeweker Marketing.

Hoe word je een Beleidsmedeweker Marketing? 

Een baan als Beleidsmedewerker Marketing is mogelijk met minimaal een HBO werk -en denkniveau. Zo kan er op het HBO gekozen worden voor een studie Bedrijfskunde of andere economische richtingen. Op WO niveau kan er gekozen worden voor een studie Bussines Studies of  Bedrijfskunde.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Beleidsmedeweker Marketing

Er zijn geen opleidingen Beleidsmedeweker Marketing aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Beleidsmedeweker Marketing in werkt

Bekijk alle opleidingen Marketing & Communicatie

Omscholen of doorgroeien tot Beleidsmedeweker Marketing

Voor mensen die willen of moeten omscholen heeft de overheid tijdelijk de NL Leert Door Subsidie in het leven geroepen.

Dit is gratis loopbaanadvies ter waarde van € 700 een erkende loopbaancoach. Dit traject moet je aanvragen voor 1 december!!!

Omscholen met NL leert door subsidie

 

Als je Beleidsmedeweker Marketing wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Beleidsmedeweker Marketing zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Beleidsmedeweker Marketing

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Beleidsmedeweker Marketing?

Competenties en Vaardigheden Beleidsmedeweker Marketing

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Beleidsmedeweker Marketing nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Beleidsmedeweker Marketing nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Beleidsmedeweker Marketing

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Persoonlijkheid van een Beleidsmedeweker Marketing

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Beleidsmedeweker Marketing. Als Beleidsmedeweker Marketing wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Beleidsmedeweker Marketing:


zie volledige beschrijving persoonstype Beleidsmedeweker Marketing

Vakkennis voor een Beleidsmedeweker Marketing

Het is voor een Beleidsmedeweker Marketing ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Beleidsmedeweker Marketing zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Beleidsmedeweker Marketing


Werkervaring Beleidsmedeweker Marketing

Het is voor een startend Beleidsmedeweker Marketing die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Beleidsmedeweker Marketing is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Marketing Manager .

Iets anders leren?

Is Beleidsmedeweker Marketing het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Beleidsmedeweker Marketing

Met wie werkt een Beleidsmedeweker Marketing samen? 

De Beleidsmedewerker Marketing opereert voornamelijk in het Marketingteam en legt verantwoording af aan het management van een organisatie. Doordat de Beleidsmedewerker zich ook  bezighoudt met het werven van sponsoren is veel extern contact mogelijk.


  • Management Team
  • Marketing Manager
  • Medewerker Marketing
Beleidsmedeweker Marketing


Organisaties waar een Beleidsmedeweker Marketing werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Beleidsmedeweker Marketing meestal werkt.

Waar werkt een Beleidsmedeweker Marketing?

De Beleidsmedewerker Marketing is voornamelijk werkzaam bij commerciële organisaties. Hij houdt zich namelijk bezig met het in de markt zetten van een bedrijf om zo de omzet te verhogen. Toch is het mogelijk dat de Beleidsmedewerker Marketing werkzaam is bij een non-profit organisatie zoals een goed doel. Ook deze bedrijven hebben een marketingteam nodig, zij hebben echter wel andere doelstellingen.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Best beoordeelde werkgevers Beleidsmedeweker Marketing

Waar kun je het beste werken als Beleidsmedeweker Marketing? Hieronder vind je de best door de Beleidsmedeweker Marketing beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Beleidsmedeweker Marketing.

Competenties, Skills en Vaardigheden Beleidsmedeweker Marketing:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Beleidsmedeweker Marketing.

Welke competenties heeft een Beleidsmedeweker Marketing nodig?

Een Beleidsmedeweker Marketing heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Beleidsmedeweker Marketing

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Beleidsmedeweker Marketing passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Beleidsmedeweker Marketing nodig? 

De Beleidsmedewerker heeft een sterke behoefte om productief te zijn. Hij geprobeert mislukkingen te vermijden en successen te behalen en staat graag in een goed daglicht. Zijn positieve eigenschappen zijn zijn zelfverzekerdheid, gedrevenheid, ijverigheid, energie en praktische instelling. Hij is dominant en prestatiegericht en weet daardoor goed zijn mening te geven (Succesvolle werker).

Een andere kan is dat hij in zijn doen en laten goedaardig, ondersteunend en ontvankelijk is. De Beleidsmedewerker is geduldig, bekijkt alles van verschillende kanten en is sociaal vaardig. Hij voelt zich verbonden met collega's en organisatie, wat hem een loyale medewerker maakt (Bemiddelaar).

Bekijk de persoonstypen voor Beleidsmedeweker Marketing


Bemiddelaar


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Beleidsmedeweker Marketing

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Beleidsmedeweker Marketing

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Beleidsmedeweker Marketing

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Beleidsmedeweker Marketing

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Beleidsmedeweker Marketing dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Beleidsmedeweker Marketing belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Beleidsmedeweker Marketing. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Beleidsmedeweker Marketing iets voor je?

Zou je graag Beleidsmedeweker Marketing willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Beleidsmedeweker Marketing bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Beleidsmedeweker Marketing

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar