Opleidingen of training Bewaarder Zwolle

Zoek je een opleiding Bewaarder in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Bewaarder die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bewaarder Zwolle

Zou je graag Bewaarder willen worden? Of ben je al Bewaarder en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bewaarder in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bewaarder in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bewaarder in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Bewaarder

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bewaarder

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bewaarder

Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Bewaarder? 

Om toegelaten te worden tot de interne opleiding tot Bewaarder dient men in het bezit te zijn van een diploma van het lager beroeps onderwijs, VMBO of het MBO. Daarnaast wordt werkervaring op dit niveau, indien men geen diploma bezit, beschouwd als toereikend.

De gegadigde moet in staat zijn zich fysiek in te spannen, mag maximaal 60 minuten van zijn dienstplaats af wonen en moet minimaal 21 jaar oud zijn.

Tot slot dient de toekomstige Bewaarder in het bezit te zijn van een Rijbewijs B.

Iemand met een opleiding in beveiliging/defensie heeft uiteraard een streep voor in sollicitatieprocedures.


Filter