Opleidingen of training Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek Maastricht

Zoek je een opleiding Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek Maastricht

Zou je graag Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek willen worden? Of ben je al Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Bibliothecaris/ Directeur Universiteitsbibliotheek? 

De Bibliothecaris van een Universiteitsbibliotheek is een manager met een wetenschappelijke achtergrond. Door de snel veranderende vraag naar verschillende soorten informatie moet de Bibliothecaris niet alleen kennis hebben van informatievoorziening en wetenschap, maar ook over managementkwaliteiten beschikken om in te springen op moderne ontwikkelingen. Bibliothecarissen van de Universiteit hebben dan ook vaak managementervaring opgedaan in eerdere functies.

Er zijn een Universitaire bachelor en master die opleiden in informatiewetenschap: Culturele Informatiewetenschap. Dit is een goede, maar niet noodzakelijke voorbereiding op hogere functies in een (Universiteits)bibliotheek.


Filter