Boeken Juridisch Boeken Juridisch

Boeken voor Juridisch

Wil je verder verdiepen in de sector Juridisch, dan vind je hieronder de beroepen die binnen deze beroepsgroep vallen en je kan per beroep boeken vinden die met dat beroep te maken hebben. Veel boeken over Juridisch zullen voor meerdere beroepen relevant zijn, dus je kan een bepaald boek bij meerdere beroepen tegenkomen.

Er zijn diverse juridische richtingen te onderscheiden, zoals privaatrecht, strafrecht, bestuursrecht en belastingrecht. Om een samenleving te laten functioneren is een goed rechtssysteem noodzakelijk. Vanwege het brede karakter van de studie Rechten kiezen veel studenten voor deze studie. Over het algemeen is het arbeidsmarktperpectief van juristen goed te noemen, al hangt dit wel af van de richting waarin iemand zich heeft gespecialiseerd. Onder treft u alle juridische functies en beroepen en uiteraard ook de vacatures.

Wat wordt er verdiend in de sector Juridisch?

Binnen deze sector valt veel geld te verdienen, dit hangt wel sterk af van de specialisatie en het aantal jaren werkervaring. Naarmate je meer ervaring op hebt gedaan, is het mogelijk om ook andere functies te vervullen. De hoogte van het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen flink uiteenlopen. Het is dan ook afhankelijk van de gerechtelijke instantie hoeveel je per maand betaald krijgt. Door deze grote verschillen kan het zijn dat steeds meer mensen binnen deze sector ervoor kiezen om op freelance basis te werken. Deze sector wordt ook wel genoemd: juridische sector, advocatenbranche, juridisch werkveld, advocatenwereld, juridische wereld, werken in de juridische sector

4 boeken voor Juridisch

Actieve filters:
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Boeken voor Advocaat-Generaal bij de Hoge Raad

  Persoonstype:

  Bemiddelaar, waarnemer
  Competenties: Analytisch
  Beroepsgroep: Creatief & Design

  Huidige aantal boeken

  1
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep advocaat-generaal bij de hoge raad. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je advocaat-generaal bij de hoge raad wordt.
  Boeken voor Procureur-generaal bij de Hoge Raad

  Persoonstype:

  Bemiddelaar, waarnemer
  Competenties: Aanpassingsvermogen
  Beroepsgroep: Creatief & Design

  Huidige aantal boeken

  1
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep procureur-generaal bij de hoge raad. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je procureur-generaal bij de hoge raad wordt.
  Boeken voor Griffier bij de Rechterlijke Macht

  Persoonstype:

  Perfectionist, succesvolle werker
  Competenties: Accuratesse
  Beroepsgroep: Creatief & Design

  Huidige aantal boeken

  1
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep griffier bij de rechterlijke macht. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je griffier bij de rechterlijke macht wordt.
  Boeken voor Directeur-Generaal Ministerie

  Persoonstype:

  Baas, perfectionist
  Competenties: Besluitvaardigheid
  Beroepsgroep: Creatief & Design

  Huidige aantal boeken

  1
  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep directeur-generaal ministerie. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je directeur-generaal ministerie wordt.
  per pagina
  Filter