Opleidingen of training Bouwkundig Ingenieur Amsterdam

Zoek je een opleiding Bouwkundig Ingenieur in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Bouwkundig Ingenieur die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bouwkundig Ingenieur Amsterdam

Zou je graag Bouwkundig Ingenieur willen worden? Of ben je al Bouwkundig Ingenieur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bouwkundig Ingenieur in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Bouwkundig Ingenieur in Amsterdam:

Revit MEP Basis

Revit MEP Basis | regio Amsterdam

De cursus duurt 4 dagen en kost €1095,-. Revit MEP is de oplossing voor ontwerp- en constructiedocumentatie voor mechanische, elektrische en sanitaire (MEP) engineering. Naadloos samenwerken met architecten met Revit Architecture-software in een intuïtieve ontwerpomgeving. Minimaliseer coördinatiefouten met architecten en …

  • Onderwerp opleiding Bouwkundig Ingenieur
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.095,00
  • Duur 4 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bouwkundig Ingenieur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bouwkundig Ingenieur

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Bouwkundig Ingenieur? 

De Bouwkundig Ingenieur heeft meestal een achtergrond in Bouwkunde, welke studie op HBO en WO niveau gevolgd kan worden.


Filter