Opleidingen of training Civiel Ingenieur Amsterdam

Zoek je een opleiding Civiel Ingenieur in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Civiel Ingenieur die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Civiel Ingenieur Amsterdam

Zou je graag Civiel Ingenieur willen worden? Of ben je al Civiel Ingenieur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Civiel Ingenieur in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Civiel Ingenieur in Amsterdam:

AutoCAD Civil 3D Basis Cursus

AutoCAD Civil 3D Basis Cursus | regio Amsterdam

AutoCAD Civil 3D Basis Cursus Wilt u als civiel ingenieur of civiele tekenaar goed leren tekenen met AutoCAD Civil 3D? Wilt u als civiel ingenieur of civiele tekenaar goed leren werken met AutoCAD Civil 3D? CAD Accent is Autodesk Authorized …

  • Onderwerp opleiding Civiel Ingenieur
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 995,00
  • Duur 3 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Civiel Ingenieur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Civiel Ingenieur

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Civiel Ingenieur? 

Om Civiel Ingenieur te worden, dien je in het bezit te zijn van een HBO- of WO-opleiding Civiele Techniek. Op de opleiding leer je alles over het ontwerp, de constructie en uitvoering van verschillende infrastructurele bouwwerken.
 
Een voltijdopleiding Civiele Techniek duurt meestal vier jaar, maar als je in het bezit bent van een VWO-diploma of een MBO-diploma Bouwkunde of Weg- en Waterbouw, kan het vaak sneller. Wel dien je dan extra cursussen wiskunde te volgen.

Filter