Opleidingen of training Commando Den Haag

Zoek je een opleiding Commando in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Commando die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Commando Den Haag

Zou je graag Commando willen worden? Of ben je al Commando en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Commando in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Commando in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Commando in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Commando

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Commando

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Commando

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Online Cursussen & Trainingen Commando

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Commando. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Commando nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

LINFUN Linux Fundamentals Active Learning

LINFUN Linux Fundamentals Active Learning

Volg de training Linux Fundamentals. Op zoek naar een beginnerstraining voor Linux? Waar komt Linux precies vandaan? Wat zijn de meest voorkomende distributies en wat is de rol van open source? Deze antwoorden worden onder andere beantwoord tijdens deze Linux …

  • Onderwerp opleiding Linux
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 2.000,00
  • Duur 4 dagen
Beoordeling
MOC On Demand AZ-040: Automating Administration with Windows PowerShell - Dag

MOC On Demand AZ-040: Automating Administration with Windows PowerShell - Dag

Deze training  is bedoeld voor IT-professionals die al ervaring hebben met algemeen Windows Server- en Windows Clientbeheer en die meer willen leren over het gebruik van Windows PowerShell voor beh... Deze training biedt je de fundamentele kennis en vaardigheden om …

  • Onderwerp opleiding Microsoft Windows PowerShell
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 866,55
  • Duur 3 maanden

Hoe word je een Commando? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Commando dient de gegadigde minimaal in het bezit te zijn van een MAVO/VBO-C (oud) diploma, VBO-B diploma met Gatb-30 psychologisch onderzoek, VMBO diploma kader beroepsgerichte leerweg of een VMBO BBL met Gatb-30 onderzoek.

Daarnaast mag de toekomstige Commando niet kleiner zijn dan 1.55 meter. Het dragen van een bril of lenzen is niet toegestaan.

Om door te kunnen stromen binnen het keuringstraject dient er deel te worden genomen aan de Kennismakingsdagen van het Korps Commando Troepen. Hier wordt beoordeeld of de kandidaat geschikt is om te mogen solliciteren.

Na een succesvolle selectie bestaat de opleiding tot Commando uit acht weken vooropleiding, acht tot negen weken Elementaire Commando Opleiding en 52 weken Voortgezette Commando Opleiding.

De potentiële Commando moet ten tijde van sollicitatie tussen de 20 en 29 jaar zijn. Daarnaast moet er minimaal een dienstperiode van twee jaar uitgezeten kunnen worden voordat de Commando 35 wordt.

Voor vrouwen is het toegestaan te solliciteren naar een functie als Commando, maar in de praktijk komen vrouwen (nog) niet door de opleiding heen.


Filter