Opleidingen of training Coördinator Kindertelefoon Rotterdam

Zoek je een opleiding Coördinator Kindertelefoon in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Coördinator Kindertelefoon die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Coördinator Kindertelefoon Rotterdam

Zou je graag Coördinator Kindertelefoon willen worden? Of ben je al Coördinator Kindertelefoon en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Coördinator Kindertelefoon in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Coördinator Kindertelefoon in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Coördinator Kindertelefoon in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Coördinator Kindertelefoon

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Coördinator Kindertelefoon

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Coördinator Kindertelefoon

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Coördinator Kindertelefoon? 

Voor de uitoefening van het beroep Coördinator Kindertelefoon wordt een relevante afgeronde HBO opleiding gevraagd, zoals Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Pedagogiek.


Filter