Opleidingen of training Coördinator Kindertelefoon Utrecht

Zoek je een opleiding Coördinator Kindertelefoon in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Coördinator Kindertelefoon die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Coördinator Kindertelefoon Utrecht

Zou je graag Coördinator Kindertelefoon willen worden? Of ben je al Coördinator Kindertelefoon en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Coördinator Kindertelefoon in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Coördinator Kindertelefoon in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Coördinator Kindertelefoon in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Coördinator Kindertelefoon

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Coördinator Kindertelefoon

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Coördinator Kindertelefoon

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Coördinator Kindertelefoon? 

Voor de uitoefening van het beroep Coördinator Kindertelefoon wordt een relevante afgeronde HBO opleiding gevraagd, zoals Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Pedagogiek.


Filter