Opleidingen Criminoloog

Zou je graag Criminoloog willen worden? Of ben je al Criminoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Criminoloog, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Criminoloog te worden moet je de Universitaire Bachelor Criminologie volgen. Deze opleiding is een combinatie van Rechten, Psychologie en Sociologie en duurt drie jaar. Na de Bachelor kun je er nog voor kiezen om een Master te volgen. Met deze master kun je de titel MSc (Master of Science) in Criminologie behalen.

 

De 1 beste opleidingen voor een Criminoloog:

Criminologie Thuisstudie

Criminologie | Thuisstudie |€ 304.00 | Max. deelnemers: 99 | Totale lesduur: 4

Belangstelling voor preventie en opsporing? Volg de cursus CriminologieWerk je in de beveiliging of in opdracht van een strafrechtadvocaat? Bij een onderzoeksbureau of als detective? Of heb je gewoon belangstelling voor criminologie? De cursus Criminologie is een interessante kennismaking met het vak van criminoloog. Criminologie is de wetenschap die crimineel gedrag en de maatschappelijke reactie …