Opleidingen of training Cursusleider Eindhoven

Zoek je een opleiding Cursusleider in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Cursusleider die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Cursusleider Eindhoven

Zou je graag Cursusleider willen worden? Of ben je al Cursusleider en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Cursusleider in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Cursusleider in Eindhoven:

Conflicthantering

Conflicthantering | regio Eindhoven

Een conflict is in feite een vastgelopen onderhandeling. In de eendaagse cursus conflicthantering leer je beter omgaan met conflicten door effectiever te sturen in het proces. Hoe ga jij om met conflicten? Vermijd je ze liever of ga je er …

  • Onderwerp opleiding Cursusleider
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 485,00
  • Duur 1 dag
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Cursusleider

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Cursusleider

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Cursusleider? 

Er zijn verschillende opleidingen te vinden die de Cursusleider kan volgen. Vaak zijn dit korte opleiding die gericht zijn op een bepaalde cursus. Zo kan bijvoorbeeld een opleiding gevolgd worden tot Cursusleider Veiligheid of tot Cursusleider Weerbaarheid. De opleiding is dus vaak ook afhankelijk van de expertise en interesse van de Cursusleider. Ervaring en kennis in de inhoud van de te geven cursus is wel aan te raden voor de Cursusleider. 


Filter