De toekomst van het beroep Secretaresse worden besproken op De Happy Secretaresse 2017

29-01-2017

Secretaresse Platform NoordMartiniPlaza

In navolging op de andere succesvolle edities organiseert het SPiN in samenwerking met MartiniPlaza op vrijdag 24 maart 2017 alweer de vierde editie van de Happy Secretaresse. We zijn bijzonder trots op deze samenwerking, want met MartiniPlaza, een gevestigde naam in de noordelijke regio, hebben we een sterke partner gevonden voor dit evenement. En dat MartiniPlaza met ons samenwerkt, geeft de kracht van SPiN aan: een gewaardeerde vereniging waar je graag mee gezien wilt worden.

En visies zijn er nog steeds. Daar waar de vorige keren is gekozen voor één dagdeel, zal deze editie bestaan uit twee dagdelen met als thema ‘Schitter in je toekomst'. De dag zal worden gevuld met onder andere een infomarkt en workshops rondom dit thema.

Veel bedrijven en instellingen zien de meerwaarde van De Happy Secretaresse 2017 door zich te verbinden aan het congres met het geven van een workshop, financiële ondersteuning of deelname aan de informatiemarkt. Het congres kan hierdoor 20 workshops aanbieden, met een breed scala aan onderwerpen.  Ook de informatiemarkt zal met ca. 40 stands de deelnemers interessante stands bieden.

SPiN wil, naast de eigen bijeenkomsten voor leden, met dit congres de secretaresse van nu kennis laten maken met de tools die er zijn om jezelf te helpen te ‘Schitteren in je toekomst’
Want dat die toekomst sterk en ook nog eens snel verandert is een feit. Om jezelf niet te kort te doen, moet je
investeren in jezelf. Wij bieden hiervoor als eerste (of vervolg) stap het congres aan.
Want de toekomst: dat ben jezelf en die maak je zelf!

Via de website www.dehappysecretaresse.nl, www.spin.nu, onze LinkedIn pagina, de Facebookpagina en onze nieuwsbrief SPiNnet, houden we een ieder op de hoogte van de voortgang van onze voorbereidingen. Heb je nog vragen? Stel deze aan info@dehappysecretaresse.nl en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

De Happy SecretaresseDe Happy Secretaresse Schitter In Je Toekomst


Terug naar het overzicht