Opleidingen Dermatoloog

Zou je graag Dermatoloog willen worden? Of ben je al Dermatoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Dermatoloog, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Dermatoloog

Er zijn geen opleidingen Dermatoloog aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Dermatoloog in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Dermatoloog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Dermatoloog

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit

Hoe word je een Dermatoloog? 

Om Dermatoloog te worden moet je eerst de WO opleiding Geneeskunde hebben afgerond. Deze opleiding duurt zes jaar. Daarna moet je nog een vijfjarige specialisatie aan een Academisch Ziekenhuis volgen.

In totaal duurt de opleiding tot Dermatoloog dus elf jaar.

Een Dermatoloog moet verplichte na- en bijscholingen volgen en moet vakliteratuur lezen om op de hoogte te blijven van nieuwe huidaandoeningen of nieuwe behandelingen.